Facuse o burta mare si prietenii lui radeau de el, dar cineva i-a promis 500.000 de dolari daca slabeste. Ce crezi, a reusit? Uite cum arata barbatul asta acum

Autor: B.M.
Actualizat: 14 sep 2020, 10:50

Barbatul din imaginile alaturate a demonstrat tuturor ca, daca vrei cu adevarat sa faci o schimbare, poti.

Walter Fisher ajunsese sa se confrunte cu grave probleme financiare si se ingropase in datorii. Manca nesanatos si isi ineca amarul in bautura, motivul pentru care fizicul lui a avut de suferit.

A ajuns astfel la 110 kilograme si la o silueta deloc de invidiat. Nu a decis sa faca o schimbare decat in momentul in care a fost provocat de un jucator de poker, care i-a promis 500.000

de dolari daca salabeste intr-un timp scurt.

Motivat, Walter s-a apucat de treaba. Si-a angajat un antrenor de fitness, a urmat un program riguros la sala si a schimbat radical alimentatia.

6 luni mai tarziu, transformarea este radicala: barbatul cantareste acum 81 de kilograme iar procentul de grasime corporala s-a redus de la 33% la 8%.

Iata cum arata acum:

 

 

A post shared by Walter Scoobs (@walterscoobs) on

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.