Fadik Sevin Atasoy, care joacă rolul Şengül în serialul Totul pentru familia mea, transformare fizică uluitoare! Celebra actriță a pierdut multe kilograme și arată spectaculos la cei 48 de ani

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 sep 2024, 22:33
video Foto(4)

Fadik Sevin Atasoy din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație în mediul online! Îndrăgita actriță a slăbit mult în ultimele șase luni arată de-a dreptul uluitor!

Fadik Sevin Atasoy se numără printre cele mai apreciate actrițe ale Turciei, datorită talentului desăvârșit. În cei peste douăzeci de ani de activitate pe platourile de filmare și pe scenele marilor teatre din lume, renumită actrița a dovedit o carismă deosebită moștenita de la părinții săi, Sönmez Atasoy și Emel Göksu, doi mari actori ai cinematografiei turcești.

Fadik Sevin Atasoy, apariție de senzație în mediul online! Cum arată în prezent celebra actriță 

Cel mai recent proiect de televiziune în care a jucat Fadik Sevin Atasoy este serialul Totul pentru familia mea în care a interpretat rolul Sengul, care i-a adus cel mai mare succes pe plan profesional. Când nu se află pe platourile de filmare, renumita actriță călătorește mult fie singură, fie în compania mamei sale și este foarte activă și în mediul online, unde publică multe imagini și clipuri de senzație din arhivă personală.

Citește și: Şengül din serialul Totul pentru familia mea, mândră de bunica și de mama sa! Iată ce a publicat celebra actriță Fadik Sevin Atasoy, de Ziua Copilului

De curând, îndrăgita actriță Fadik Sevin Atasoy a postat pe contul ei de Instagram câteva imagini uluitoare în care și-a făcut apariția cu un nou look și o alură tinerească.

În ultimele șase luni, Fadik a slăbit multe kilograme și a ajuns să aibă o silueta de invidiat.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Fadik Sevin Atasoy a avut un parcurs spectaculos pe plan profesional

Născută în anul 1975, în Ankara, Fadik Sevin Atasoy a crescut într-o familie celebra. Părinții săi, Sönmez Atasoy și Emel Göksu, doi actori apreciați ai Turciei i-au inspirat fiicei lor pasiunea pentru actorie, iar peste ani, Fadik a decis să le calce pe urme acestora și a îmbrățișat aceeași meserie, spre marea lor mândrie.

Citește și: Şengül din producția Totul pentru familia mea, așa cum nu a mai fost văzută până acum! Iată care este cea de-a doua mare pasiune a celebrei actrițe Fadik Sevin Atasoy și cum a fost surprinsă

Fadik Sevin Atasoy a debutat în 2000 în distribuția serialului Bizim Evin Halleri, care a reprezentat primul pas către cariera de succes de astăzi.

Cu un talent uluitor, sacrificii, muncă asiduă și pasiune, actrița a continuat să joace în multe producții de excepție, care i-au adus mari reușite de-a lungul anilor.