Fadik Sevin Atasoy, despre rolul său din “Totul pentru familia mea” “Nu știi niciodată cum va reacționa Șengul”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 30 oct 2023, 02:50

Fadik Sevin Atasay, despre rolul său din “Totul pentru familia mea”

Actrița Fadik Sevin Atasoy, cea care interpretează rolul lui Șengul, din serialul “Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D, de luni până joi de la ora 20:00, se numără printre cele mai apreciate actrițe din Turcia.

Aceasta a vorbit despre rolul pe care îl interpretează în celebrul serial “Totul pentru familia mea”,  un personaj căruia îi dă viață într-un mod foarte credibil.

“Rolul Șengul mi-a oferit o perspectivă inedită din punct de vedere artistic, în special prin diversitatea caracterului de care dă dovadă personajul pe care îl interpretez în serialul <Totul pentru familia mea>. Șengul este soție, mamă a doi copii, și mătușă pentru cei patru frați rămași orfani, dar fascinează cu fiecare apariție.

Nu știi niciodată cum va reacționa Șengul; este imprevizibilă și tocmai acesta este farmecul ei. Cu toții avem părți bune,  și părți rele, avem probleme mai mari sau mai mici, însă Șengu l  reușește, contrar situațiilor prin care trece, anevoioase adeseori, să facă mai multe fapte bune decât nepotrivite, pentru familia ei”,  a mărturisit actrița pentru o prestigioasă publicație locală, potrivit takvim.com.tr.

Citește și: Șerban Huidu, mărturisiri neașteptate despre presupusa relație cu fosta "bebeluşă" Ioana Petric! „Era foarte apropiată de mine și de familia mea!”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cine este Fadik Sevin Atasoy  

Fadika Sevin Atasoy, în vârstă de 47 de ani este actriță, scenaristă, regizoare și scriitoare turcă.

S-a născut într-o familie de artiști, și primii ani din viață i-a petrecut pe scene și în turnee alături de părinții săi, Sonmez Atasoy și Emel Goksu. A decis să urmeze aceeași carieră asemeni părinților și a absolvit Facultatea de Muzică și Arte Spectacolului din cadrul Universității Bilkent. La scurt timp a început să joace pe scena Teatrului de Stat din Antalya, pe care, după câțiva ani, a ajuns să îl conducă. De-a lungul carierei sale, Fadik a jucat pe scene ale teatrelor din Anglia, Franța, Rusia și Bulgaria.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Akif, la un pas de a fi demascat!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.