FAHRIYE EVCEN, frumoasa doamna OZCIVIT si-a surprins fanele cu cele mai inedite REGULI DE STIL! Iata la ce piese vestimentare n-ar renunta niciodata!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 sep 2017, 13:44

Fahriye Evcen a lansat de curand noua colectie Koton sub sloganul "Sunt la moda jeansii cu spirit liber!"

Ca si la colectia anterioara, Fahriye Evcen este si creatoarea pieselor. Aceasta chiar spune in spotul publicitar: "Am creat pentru voi! Acum, sunt la moda jeansii cu spirit liber!".


Fahriye Evcen a raspuns intrebarilor jurnalistei Ozlem Yilmaz Kucuk de la publicatia SABAH. Iata care sunt principalele sale reguli de stil si la ce nu ar renunta niciodata.
-"Jeans in orice fel: scurt, lung, camasa si sacou"
-"Vara nu prea merg la mare! Prefer costumul de baie in doua pese, dar pot imbraca si unul intreg daca îmi place mult modelul.
Imi place sa port kimono peste pantaloni scurti. Seara combin jeansii scurti cu bluze elegante!"

-"Nu am un brand sau un creator preferat. Nu spun că voi cumpara neaparat ceva ce e în trend. Pot lua orice imi place de la orice brand. De pilda, mie imi place foarte mult cultura pietei. Merg prin piete atat in Turcia, cat si in strainatate. Fac foarte des cumparaturi din piata!"

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.