Fahriye Evcen, soția actorului Burak Özçivit, s-a infectat coronavirus! Frumoasa actriță trece prin momente dificile deoarece este însărcinată și se teme pentru starea bebelușului ei!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 aug 2022, 16:10
video Foto(4)

Fahriye Evcen a fost testată pozitiv pentru COVID-19 și se află de cinci zile în izolare.

Burak Ozcivit și Fahriye Evcen formează unul dintre cele mai reușite și longevive cupluri de actori din Turcia. Aceștia s-au cunoscut pe platourile de filmare încă din anul 2013, când au jucat rolurile principale în serialul Calikusu, iar după câteva luni s-au îndrăgostit iremediabil și au decis să formeze un cuplu și în viața reală.
În anul 2017, Burak și Fahriye au decis să se căsătorească devenind astfel o familie frumoasă și unită.

Iar după doar doi ani de căsnicie, cei doi actori au devenit părinții unui băiețel superb, căruia i-au ales numele Karan.

Fahriye Evcen, soția actorului Burak Özçivit, s-a infectat coronavirus

La finalul lunii iunie, Burak Ozcivit și Fahriye Evcen au împlinit cinci ani de la căsătorie și au sărbătorit în familie, în reședința lor din Bodrum, acolo unde obișnuiesc să își petreacă verile.

În luna iulie, cei doi actori au confirmat zvonul conformă căruia vor deveni din nou părinți.

Citeste si: Burak Özçivit, o nouă investiție de milioane de dolari! Iată unde a fost surprins celebrul actor, care a mers pe șantier pentru a verifica stadiul fabuloasei construcții!

Burak Ozcivit și Fahriye Evcen au anunțat oficial faptul că așteaptă al doilea copil și sunt extrem de fericiți și împliniți că li s-a îndeplinit și acest mare vis.

Deși se află de câteva luni în Bodrum și nu s-au expus foarte mult în locuri aglomerate, se pare că Fahriye Evcen s-a infectat cu coronavirus.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Potrivit viatacuaromadecafea.com, frumoasa actrița s-a îmbolnăvit de curând și în ciuda faptului că nu avea simptome, această s-a testat pentru COVID-19 și a rezultatul a fost pozitiv. Astfel, actrița s-a văzut nevoită să rămână izolată de restul familiei pentru circa zece zile, deoarece soțul și fiul lor nu s-au infectat. Viitoarea mămică este destul de îngrijorată deoarece se teme că sarcina ei să nu fie afectată în vreun fel din cauza bolii, însă până în prezent starea ei este bună și nu au apărut deloc alte complicații.

Citeste si: Burak Ozcivit și soția lui, Fahriye Evcen, întâlnire romantică! Iată ce au observat fanii celor doi actori în imaginile publicate pe rețelele de socializare!