Fahriye Evcen, soția celebrul actor Burak Ozcivit, petrecere fabuloasă, cu ocazia zilei sale de naștere! Iată imagini inedite de la fastuosul eveniment desprins parcă din povești

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 iun 2023, 14:44
Foto(5)

Fahriye Evcen, soția renumitului Burak Ozcivit, aniversare cu peripeții! „Te iubim!” Iată câți ani a împlinit superba actriță și cum a fost surprinsă alături de soț și de cei doi copii, la petrecerea tematică „Barbie”! Imaginile postate de cei doi actori au făcut deliciul fanilor!

Fahriye Evcen și Burak Özçivit se numără printre cei mai apreciați și admirați actori ai momentului în Turcia. Cei doi frumoși actori s-au cunoscut cu zece ani, pe când jucau împreună rolurile principale în serialul Çalıkuşu. Treptat Fahriye și Burak s-au îndrăgostit și au format un cuplu și dincolo de platourile de filmare, devenind unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri de actori din Turcia.

Fahriye Evcen, soția celebrul actor Burak Ozcivit, petrecere de pomină, cu ocazia zilei sale de naștere

După patru ani de relație, Burak Özçivit și Fahriye Evcen s-au logodit și la scurtă vreme s-au căsătorit într-un cadru de basm, la un restaurant renumit de pe malul Bosforului, unde au avut alături rude, prieteni și mulți colegi de breaslă. După doar doi ani de mariaj, cei doi actori au anunțat că vor deveni părinții unui băiețel, căruia i-au ales numele Karan.

Citește și: Celebrul actor Burak Ozcivit și colegii săi de platou au sărit în ajutorul sinistraților, după cumplitele cutremure din Turcia! Iată cum au fost surprinși celebrii actori pe teren, la scurt timp după producerea dezastrului!

În anul 2022, presă turcă a scris că soții Ozcivit ar fi ajuns în pragul divorțului, însă zvonul s-a dovedit a fi fals și mai mult decât atât cei doi actori au anunțat la scurt timp că vor mai avea un fiu, care va purta numele Kerem.

Astfel, în luna ianuarie superbă Fahriye Evcen a adus pe lume cel de-al doilea băiețel. Micuțul a adus întregii familii o mare bucurie și se pare că a revigorat și căsnicia părinților săi, care par din ce în ce mai fericiți.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Pe 4 iunie, celebra actrița Fahriye Ecven și-a sărbătorit ziua de naștere în cadrul unei petreceri de pomină, organizată cu multă atenție și iubire de către soțul ei, pentru cea de-a 37-a aniversare.

Burak Ozcivit (38 de ani) a realizat un eveniment fastuos cu tematică „Barbie”, iar invitații s-au simțit că în povești.

„Dragostea mea este bună… La mulți ani, copilul meu, te iubesc și te iubim!”, a scris Burak Ozcivit pe contul lui de socializare, cu ocazia aniversării soției sale.

Citește și: Burak Özçivit, apariție de senzație la bordul noului său iaht! Iată cum a fost surprins celebrul actor pe mare în timp ce se pregătea să plece în Bodrum, acolo unde deține și o superbă casă de vacanță

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.