Fahriye Evcen, soția celebrul actor Burak Ozcivit, prima apariție cu burtica de gravidă! Iată cum arată frumoasa actriță în cea de-a șasea lună de sarcină! 

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 oct 2022, 09:08
Foto(6)

Celebra actrița Fahriye Evcen urmează să devină mămică pentru a două oară și trăiește cele mai frumoase și emoționante momente din viața ei. 

Celebrii Burak Özçivit și Fahriye Evcen trăiesc cea mai frumoasă și emoționantă perioada a vieții lor de cuplu de până acum, deoarece așteaptă cu nerăbdare trecerea celor trei luni care mai sunt de parcurs până la venirea pe lume a celui de-al doilea băiețel în familia lor. Cei doi actori formează unul dintre cele mai reușite și longevive cupluri din showbiz-ul turcesc și se află mereu în atenția presei.

De curând, frumoasa viitoare mămică, Fahriye Evcen a publicat pe contul ei de socializare câteva imagini inedite în care s-a afișat cu burtică de graviduta, spre marea încântare a fanilor ei. 

Citeste si: De ce s-a măritat Carmen de la Sălciua pe repede înainte și unde a plecat împreună cu soțul ei imediat după nuntă

Fahriye Evcen, soția celebrul actor Burak Ozcivit, prima apariție cu burtica de gravidă

Burak Özçivit și Fahriye Evcen s-au cunoscut în urmă cu aproximativ nouă ani, pe platourile de filmare ale serialului Calikusu, în care au jucat împreună rolurile principale a doi îndrăgostiți. După doar câteva luni de filmări, cei doi protagoniști s-au îndrăgostit iremediabil și au decis să formeze un cuplu și dincolo de scenariul pe care îl jucau. 

Citeste si: Burak Ozcivit și-a făcut apariția fără soția lui la nunta colegilor săi de breaslă, Yıldız Çağrı Atiksoy și Berk Oktay! Iată cum a explicat celebrul actor lipsa superbei Fahriye Evcen!

În anul 2007, Burak și Fahriye au hotărât să își unească destinele și să își construiască împreună o familie frumoasă. Nuntă a avut loc într-o locație de poveste, pe malul Bosforului, unde au avut alături multe rude, prieteni și colegi de breaslă. În anul 2009 aceștia au devenit părinții unui băiețel superb, căruia i-au ales numele Karan. Încă de atunci cei doi actori au mărturisit că își mai doresc și alți copiii deoarece visau la o familie mare și unită.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

În această vară, presă din Turcia a anunțat că Burak Ozcivit și Fahriye Evcen vor deveni părinți pentru a două oară și sunt extrem de fericiți. Deși inițial și-au dorit să fie foarte discreți cu privire la acest subiect, în cele din urmă cei doi actori au confirmat minunată veste și la scurt timp, s-a vehiculat și faptul că soții Ozcivit vor mai avea un băiețel. 

De curând, Fahriye Evcen a publicat pe contul ei de socializare câteva imagini în care apare cu burtica de graviduță la vedere. Frumoasa actriță nu s-a sfiit să îmbrace haine mulate pentru a scoate în evidență burtică, deoarece în cea de-a șasea luna de sarcină celebra actriță arată uluitor de bine și nu a luat încă multe kilograme în plus. 

Citeste si: Momente de fericire supremă în familia celebrului Burak Özçivit! Îndrăgitul actor și soția sa, Fahriye Evcen au aflat sexul bebelușului lor! Cei doi actori sunt în culmea fericirii!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.