Fahriye Evcen, sotia celebrului Burak Ozcivit, si-a intrat rapid in rolul de mamica! Iata cum a fost surprinsa in timp ce ii canta bebelusului ei un cantec de leagan!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 sep 2020, 11:05

Fahriye Evcen si Burak Ozcivit au devenit parintii unui baietel luna trecuta si traiesc cele mai frumoase momente in familie.

Burak Ozcivit si Fahriye Evcen s-au casatorit in vara anului 2017, dupa trei ani de relatie si formeaza de atunci unul dintre cele mai frumoase cupluri din Turcia. Cei doi indragostiti au marturisit inca de atunci ca isi doresc enorm sa devina cat mai curand parinti, acesta fiind urmatorul mare vis. Ceea ce avea sa devina realitatea in 2018 cand cei doi soti au aflat minunata veste ca vor avea un copil.


Luna trecuta, pe 13 aprilie, Fahriye Evcen si Burak Ozcivit si-au vazut marele vis implinit. Acestia au devenit parintii unui baietel perfect sanatos, care a primit nota zece la nastere. Micutul Karan a venit pe lume, la Spitalul American din Istanbul, cu o greutate de 3 kilograme si 670 grame si o inaltime de 52 cm.

Citeste si: Burak Ozcivit si Fahriye Evcen, cei mai fericiti parinti! Supranumit de presa turca "copilul anului", micutul Karan a adus mare bucurie in familia Ozcivit!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In timpul nasterii, Fahriye Evcen Ozcivit nu a fost lasata singura de Burak Ozcivit care a trait momente pline de emotie. Cei doi parinti au plans de fericire cand si-au vazut fiul.
Chiar daca micutul Karan s-a nascut intr-o zi de 13, pentru cei doi parinti este cea mai norocoasa si fericita zi din viata lor de cuplu.
Fahriye Evcen si Burak Ozcivit nu au publicat inca imagini cu micutul Karan in mediul virtual sau in presa scrisa, deoarece timp de 40 de zile de la nastere copii nu iau contact decat cu parintii si rudele foarte apropiate.

Insa frumoasa mamica nu s-a putut abtine si le-a impartasit fanilor sai pe o retea de socializare un filmulet in care ii canta bebelusului ei un cantec de leagan, insa in imagine apare doar patutul copilului.

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.