Faimoasele, ingrozite de atitudinea barbatilor din echipa:"Ne fac proaste, ne injura si mai zic si "daca-ti dau una" Ce se intampla de fapt intre concurentii din tabara vedetalor de la Survivor Romania

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 20 iul 2022, 19:35
Simona Hapciuc, concurenta la "Survivor Romania" in echipa Faimosilor, s-a plans de modul in care este tratata de barbatii din echipa.
Sursa: Captură KANAL D

Alexandra Stan si Simona Hapiciuc sunt revoltate cand vine vorba de atitudinea barbatilor din echipa Faimosilor de la Survivor Romania 2021.

Vedetele de sex feminin din echipa Faimosilor in frunte de Alexandra Stan si Simona Hapciuc sunt dezamagite de comportamentul barbatilor si spun ca sunt tratate foarte prost de catre acestia cand vine vorba de strategia jocului de pe teren motivand ca ele nu sunt in stare sa gandeasca astfel de lucruri. Ba mai mult se aleg si cu injuraturi si amenintari cu bataia chiar daca dupa, spun ca o fac in gluma.

Toate aceste acuzatii vin pe fondul dezbinarii echipei si a certurile repetate dintre cele doua bisericute, respectiv femeile si barbatii.

Acuzatii grave la adresa barbatilor din echipa Faimosilor de la Survivor Romania 2021

Citeste si: ASTAZI in Survivor Romania 2021: Roxana Nemes, criza de nervi pe traseu dupa un nou coflict cu Zannidache! Faimosul rabufneste din nou in fata Consiliului: "Gata cu vrajeala, ne mintim ca ne iubim, dar..."

Simona este extrem de revoltata pentru ca barbatii sunt misogini, iar cei vinovati de aceasta atitudine sunt Jador si Zannidache, in special:" Este o echipa formata din barbati foarte misogini, de cele mai multe ori sunt foarte nerespectuosi cu noi, nu ne lasa sa luam cuvantul. ma simt foarte prost in preajma lor, simt asa usor cum vor sa ne excluda din grup, prea ne ia la misto, prea nu ne dau importanta.

Cuvantul nostru nu conteaza deloc, suntem acolo de decor asa, intram pe traseu cand este cazul si in rest...Nu ni se permite sa ne dam cu pararea la strategii, suntem luate la misto, ceva de genul "ce stiti voi. Suntem barfite, tratate urate, injurate. Jador nu te lasa sa vorbesti."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Simona Hapciuc si Alexandra Stan, ingrozite de atitudinea barbatilor din echipa Faimosilor

Citeste si: Primele imagini cu Lucian Barbu la aeroport dupa revenirea in tara de la Survivor Romania 2021! Declaratii in premiera ale Razboinicului despre ce s-a intamplat in competitie

Majda, in schimb, este de parere ca baietii sunt foarte glumeti si poate intrec limita uneori, insa e suficient ca fetele sa spuna ca au ajuns prea departe.

"Eu nu permit astfel de glume si am spus-o, pe mine nimeni nu m-a jignit pana acum."

Alexandra Stan   este de parere ca femeile din echipa Faimosilor sunt tratate foarte urat dovedind lipsa de respect:"Se pare ca au o atitudine de macho, d emascul, daca nu esti tacuta si nu accepti rolul ca barbatul trebuie sa insele, esti luata in vizor. cand am venit cu idei, nu am fost luata in seama.

De bine de rau, eu si Simo aduc lemnele si facem focul, ne ocupa de tot ce inseamna maturatul in casa si nu suntem luate in serios.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.