Faimosii, aluzii subtile la adresa Karinei! "Ii era rau sau s-a facut? Poate e insarcinata!" Iata ce comentarii au facut despre cuplul din echipa adversa!

Autor: D.I.
Actualizat: 10 mar 2020, 23:30

Aflati in camp, Faimosii au dezbatut ceea ce s-a intamplat in jocul pentru comunicare.

Andrei si Karina s-au indragostit iremediabil la "Survivor Romania" si nu s-au ferit sa isi arate dragostea in fata tuturor. De curand, acestia chiar si-au oficializat relatia in fata colegilor, in timpul unei ceremonii.

In timpul jocului de comunicare de astazi, Karinei i s-a facut rau si a avut nevoie de ingrijiri medicale. Prilej pentru adversari sa lanseze anumite speculatii la adresa Karinei.

Mihai Onicas a subliniat ca aceasta ar putea sa fie insarcinata, daca i s-a facut rau din senin pe traseu, in timpul jocului.

"Karinei ii era rau sau s-a facut? Poate e insarcinata!", a spus, ironic, Mihai.

Citeste si: Momente extrem de emotionante! Razboinicii, cu ochii in lacrimi! Ce mesaje au primit de la cei dragi, de acasa! Iata cum a reactionat Lola, care a conversat cu iubitul ei!

Citeste si: Dan Cruceru a facut un anunt foarte important pentru ambele echipe! "Pentru ultima oara in "Survivor Romania" 2020, vi se vor alatura forte proaspete! Iata cum au reactionat concurentii!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Survivor Romania- live stream oficial

Survivor Romania se difuzeaza in zilele de sambata, duminica, luni si marti la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Survivor Romania poate fi urmarit si online, accesand pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Daca doriti sa revedeti cele mai tari momente din emisiune o puteti face pe canalul oficial de YouTube.

Iar pentru cele mai recente stiri, dezvaluiri si exclusivitati urmariti kanald.ro zilnic. Vom posta constant informatii despre Echipa Faimosilor si Echipa Razboinicilor din Republica Dominicana.

Tot pe kanald.ro veti putea gasi poze si filmulete exclusive cu concurentii de la Survivor Romania.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.