Faimoșii au decis! Incredibil pe cine vor să trimită acasă! Iată pe cine au nominalizat spre eliminare

,

Faimoșii au pierdut și cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii și au făcut noi nominalizări în consiliul din această seară! Iată pe cine vor sa elimine din competitie!


In articol:

A fost o săptămână dificilă pentru echipa Faimșilor, iar problemele pe care le au și-au pus amprenta asupra lor, astfel că echipa roșie a pierdut toate jocurile care au fost în această sptămână.

Citeste si: Final excepțional la Survivor România 2021! Cine a câștigat cea de-a doua imunitate a săptămânii?

Cine a fost propus spre eliminare

Concurenții din echipa roșie au pierdut și cel de-al doilea joc de imunitate al acestei săptămâni, ceea ce i-a pus în situația dificilă de a nominaliza un coechiperi.

Din păcate pentru Faimoși, aceștia nu au reușit să se impună în fața Războinicilor, astfel au fost învinși și  au fost nevoiți să facă din nou nominalizări.

Citeste si: Scandalul continuă la Survivor România 2021! Culiță Sterp și Raluca Dumitru, o nouă dispută: "Esti o falsă..."

Au mai rămas puțini concurenți în competiție, astfel pentru Faimoși este o decizie importantă și foarte grea nominalizarea, aceștia trebuie să se hotărască cine va fi propus spre eliminare.

Fiecare concurent din echipa Faimoșilor a mers să-și exprime votul secret, iar Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, a anunțat cine este concurentul care a primit cele mai multe voturi din partea colegilor săi de echipă.

În cele din urmă, cel care a primit cele mai multe voturi din partea colegilor săi a fost Culiță, el fiind al doilea concurent nominalizat spre eliminare al acestei săptămâni la Survivor România. În primul joc de imunitate al săptămânii, Sebastian a fost primul concurent nominalizat spre eliminare.

"Cinci voturi Culiță, asta te face să fii în pericol de eliminare în această seară din echipa Faimoșilor", a spus Daniel Pavel.

Citeste si: Scandal si lacrimi amare la Survivor Romania intre Culita Sterp si Raluca Dumitru: "Atunci cand doi barbati vin sa injoseasca, sa umilieasca o femeie, s-a depasit orice limita de..."

Faimosul Culiță a dat de înțeles că se aștepta să fie votat și a primit cu mult calm vestea că este cel de-al doilea concurent nominalizat al săptămânii.

Da, domnul Dan! Mă așteptam și mă bucur, pentru că ai mei colegi au empatizat cu situația mea.

Sper ca și oamenii de acasă să emptizeze cu mine.

Eu știu că sunt susținut de oameii de acasă, le simt susținerea de fiecare dată când scot o melodie nouă, de fiecare dată când merg la concerte să le cânt, le-am simțit susținerea de-a lungul anilor.

Nu mai trebuie să spun, știe toată lumea situația mea. Îmi este foarte, foarte greu. Mai am câteva săptămâni și o să devin tată și eu încă sunt aici. Sper să empatizeze toată lumea cu mine.

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Faimoșii și Războinicii se vor înfrunta în cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii. Cum arată traseul de la Survivor România în această seară?

Analiză zdrobitoare: criza politică şi inflaţia ridicată impun noi creşteri ale ratei dobânzii

BOMBA SUPREMĂ DESPRE VACCIN! Celebrul părinte Ciprian Grădinarul, duhovnicul oamenilor influenți, RUPE TĂCEREA! Este un SCANDAL fără precedent! Care este ADEVĂRUL

Simona Hapciuc a pus-o la punct pe mama Geta. Atac fără precedent la adresa mamei lui Culiță Sterp: „Doamnă, nu am să mă cobor la nivelul dumneavoastră...”

Iubita lui Culiță Sterp a făcut anunțul: „Este pe drum!” Faimosul de la Survivor România 2021 va izbucni în lacrimi când va afla vestea cea mare

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies