Faimosii au luat foc la Survivor Romania 2021 din cauza lui Jador! Reactii fara precedent ale coechipierilor Faimosului dupa ce a revenit in competitie

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 23 iul 2022, 05:40
Comportamentul lui Jador, aspru criticat de catre Faimosi

Mai multi Faimosi sunt deranjati de atitudinea efervescenta a lui Jador si nu mai suporta ultimele faze pe care Faimosul le-a facut in timpul jocurilor.

Dupa conflctele pe care le are constant cu Starlin si cu Sorin de la Razboinci, Jador a reusit sa ii enerveze peste masura si pe Faimosi, ma exact pe unii dintre ei care nu ii mai suporta atitudinea cu care a venit dupa cateva saptamani de repaos de la accidentarea suferita la genunchi.

Jador, luat in vizor de catre Faimosi din cauza comportamentului de pe traseu

Citeste si: Cum a ajuns Maria Hingu, una din cele mai bune concurente de la Survivor Romania 2021 sa fie eliminata? Fosta Razboinica da cartile pe fata si spune adevarul

Îmi doresc din suflet ca Jador să nu mai fie pe banca noastră. Când a venit la primul joc, a venit cu energie bună, dar apoi a devenit o pierdere de energie.

E un vampir energetic, ne seacă de energie prin glumele proaste, cum se adresează. Nu-mi mai doresc să vină la niciun joc, mă seacă de energie prezența lui. Nu-mi plac în jurul meu oamenii care vorbesc urât, nu știu să se comporte, care vorbesc doar despre conotații sexuale și nu respectă pe nimeni”
, a spus Cosmin Stanciu care pana acum nu prea a fost vocal in timpul competitiei Survivor Romania 2021.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Exagerează mult în ultimul timp și vine la jocuri și ne ia nouă energia.

E un copil, nu mi se pare amuzant, ci e penibil, sunt imun la ce face, nu-l mai bag în seamă”, a fost parerea lui Culita Sterp la trei luni dupa ce a intrat in competitie.

Faimosii, exasperati de atitudinea lui Jador de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Andreea Antonescu, primele declaratii despre Faimosii de la Survivor Romania 2021. Este uimitor ce a spus despre Jador!

„E un bufon de clasa a 5-a. Nu e grav ce zice, ce face, dar totul are o limită. Poți să faci ce vrei tu dacă le faci în perimetrul tău și nu deranjezi alți oameni. Poți să fii Jador sută la sută și cât de needucat și mitocan vrei, dar nu cu mine ”, a spus Zanni despre Jador.

Elena Marin a recunoscut cumva ca Jador se poarta ca un copil, insa in esenta este unul dintre cei mai sufletisti si vrea sa il aiba aproape in competitie:  „Greșește

cu siguranță, e un copilaș mic și răsfățat de cinci ani, glumele le duce la exagerare, ar trebui să se mai tempereze, dar ăsta e Jador. Eu am văzut latura umană a lui, nu am vrut să arunc cu noroi în el, pentru că nu am pe nimeni în afară de Moroșanu și simt că îl pot avea ca aliat”, a declarat concurenta.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.