Faimosii, distractie si clipe de neuitat la show-ul unic de dans de care au avut parte dupa castigarea jocului de recompensa!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 apr 2021, 01:10
Faimosii s-au distrat la superlativ in timul show-ului sustinut de trupa de animatori Coco Bongo din Republica Dominicana.
Sursa: Captură KANAL D

Faimosii s-au ditrat la superlativ si au avut parte de momente de neuitat la show-ul de dans sustinut de trupa de animatori Coco Bongo!

Dupa o batalie apriga disputata pe un traseu dificil impotriva adversarilor lor, in jocul de recompensa de astazi, Faimosii au reusit sa-si adjudece victoria si mult ravnitul premiu ce a constat in participarea la un show spectaculos de dans, sustinut de o trupa de animatori celebri din Republica Dominicana, Coco Bongo, dar si de o cina copioasa.

Faimosii s-au bucurat enorm de momentele fabuloase traite la intensitate maxima in timp show-ului de dans al trupei Coco Bongo!

Jocul de recompensa a fost unul extrem strans, deoarece ambele echipe au incercat sa lupte cu toate fortele pentru a castiga miza uriasa pusa la bataie, insa in final, punctul decisiv al meciului a fost adus de Sebastian, care l-a invins pe Sorin, la proba de indemanare, reusind sa aduca victoria coechipierilor sai si sa le ofere astfel sansa unica de a participa la show-ul inedit de dans si la cina mult ravnita.

Faimosii au fost extrem de fericiti de faptul ca ei au fost cei care au reusit sa castige jocul de astazi si au putut participa la show-ul incredibil de dans. Mai intat acestia au savurat mancare delicioasa la masa pregatita special pentru ei, chiar in apropierea scenei in care urma sa se desfasoare show-ul de dans.

Ulterior Faimosii au ajuns in fata scenei amenajate exact ca la un mare eveniment si s-au bucurat de momentele incredibile de dans ale celor mai talentati animatori din Republica Dominicana.

Elena Marin s-a simtit ca peste in apa, deoarece a putut din nou sa danseze, ca si la concertul lui Jason Derulo, la care a luat parte alaturi de colegii sai cu ceva timp in urma.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Faimosii au dansat, au cantat si au savurat fiecare clipa pe durata show-ului, bucurandu-se enorm de fantastica atmosfera creata pe scena. Mai mult decat atat, baietii si-au invins emotiile si au indraznit chiar sa urce si pe scena, unde au dansat alaturi de animatorii profesionisti, iar colegele lor ii sustineau si ii aplaudau.

Citeste si: Dubla MIZA incredibila in jocul pentru recompensa la Survivor Romania 2021! Faimosii si Razboinicii au ramas fara cuvinte cand au aflat ce premii pot castiga!

Citeste si: Final spectaculos la Survivor Romania 2021! Ei au castigat jocul de recompensa si se vor bucura de premiul fabulos!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.