Faimoșii, în lacrimi de bucurie! Cum au reacționat, aseară, la mesajele din partea celor mai importante ființe din viața lor

Autor: Oana Iosif
Actualizat: 22 iul 2022, 21:35
Faimoșii, în lacrimi de bucurie la Survivor Romania

Momente extrem de emoționante s-au consumat în ediția de aseară „Survivor România”. Faimoșii și Războinicii și-au dat sufletul pe traseu seara trecută, pentru a primi mesajele de la cele mai importante ființe din viața lor, cele care le-au dat viață și i-au educat.

Meciul de comunicare a fost câștigat de echipa roșie, cu scorul de 10 la 5. La unison mamele sau figurile materne din viața Faimoșilor le-au transmis acestora mesaje emoționante de încurajare, de iubire, de susținere. Lacrimi de emoție și fericire au brăzdat obrajii fiecărui membru din echipa Faimoșilor.

Faimoșii, în lacrimi de bucurie la Survivor Romania

"Ai mei (n.r. părinții) sunt bolnavi tare, săracii, au avut probleme mari de sănătate.

(...) Mama mea este cel mai bun om de pe Pământ. Toate mamele sunt bune și au un suflet minunat, dar a mea are douăzeci (n.r. – de suflete). Mama mea e altfel, e cea mai tare, e șmecheră, e șefa mea.(..) Meseria ei a fost să fie mamă, are cinci copii.(..) O iubesc foarte mult, îmi dau viața oricând pentru ea", a spus cu lacrimi în ochi Jador după ce a văzut mesajul plin de iubire transmis de cea care i-a dat viață.

Citeste si: Cine a fost eliminat din competitia Survivor România 2021 dintre cinci concurenti propusi. Rasturnare dramatica de situatie in cadrul Consiliului de Eliminare

Plină de vervă, purtând un tricou personalizat cu chipul fiului său, Culiță, mama Geta și-a încurajat fiul, i-a spus că sarcina iubitei sale decurge normal, să nu își facă griji, și să aducă trofeul pentru fiul său.

"Am un amalgam de sentimente. Femeia asta nu este o mama pentru mine, este un erou. Ne-a crescut pe toți patru de una singură. Nu știu dacă știe cineva de aici ce înseamnă să crească o femeie patru copii de una singură.(...) De când am fost mici ne-a dat niște învățăminte pe care nu știu dacă le au mulți oameni",  le-a împărtășit Culiță colegilor săi.

Citeste si: Culiță, lacrimi de fericire! Ce mesaj i-a transmis mama Geta la Survivor România 2021

Zannidache a găsit în cuplul Alex Velea și Antonia părinții pe care nu i-a avut niciodată. Crescut la orfelinat, faimosul le-a mărturisit colegilor săi că nu știe ce înseamnă mama, dar a găsit în Antonia sprijinul și înțelegerea materne care îl motivează să fie un om "mai bun și mai înțelegător", iar mesajul artistei l-a emoționat până la lacrimi.

"Înțeleg foarte bine ce mi-a transmis, încerc să nu mă pierd sufletește și să nu mai răspund la primul impuls. Sunt în căutare de liniște, înțelepciune. Vă transmit că și eu vă iubesc pe voi, mă gândesc mereu la voi",  a spus Zannidache.

Citeste si: Cine i-a trimis mesaj lui Jador la Survivor România 2021? Faimosul s-a emoționat până la lacrimi

Nici Cosmin Stanciu nu a primit mesaj de la mama sa, care a decedat cu câțiva ani în urmă, lăsând un gol imens în sufletul sportivului. Cea care îi este sprijin acum și care i-a transmis mesaj de încurajare, de iubire și de susținere, a fost sora faimosului.

"Sunt foarte bucuros și cred că tuturor o să ne dea un boost pentru ce va urma în competiție.(...) Mă așteptam să fie sora mea sau una dintre mătuși. După decesul părinților mei ele le-au luat locul și ne-au crescut, au avut grijă de noi că de copii lor".

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Și-a spulberat competitorii de fiecare dată când a intrat pe traseu pentru această recompensă. Sebastian Chitoșcă a mărturisit încă de la începutul meciului că va da totul pe traseu, pentru a primi vești de la familia sa, mai ales că își face griji pentru fratele său, care încă lupta cu niște probleme grave de sănătate. Mesajul primit de la mama sa, plin de iubire, de încurajare, i-a tăiat respirația faimosului.

Citeste si: Zanni, mesaj emoționant de la Antonia la Survivor România 2021! Ce se ascunde în spatele cuvintelor?

"Mă bucur foarte mult că mi-a transmis că sunt toți bine acasă, asta mă interesa cel mai mult. Mă bucur că am văzut-o și mi-am dat seama în emisiunea asta că familia e cea mai importantă".

Și Elena aștepta vorbele calde și reconfortante ale mamei sale. În lacrimi de fericire, emoție și dor, faimoasa a ținut să îi transmită mamei sale că o iubește la fel de mult și că este "universul" ei.

"Îmi este dor de ține, îți mulțumesc, te iubesc. Cel mai important este că voi sunteți bine și o să lupt până la capăt".

Moroșanu a arătat aseară că și el are slăbiciuni, în pofida sportului dur pe care îl practică și a poreclei pe care și-a câștigat-o ca sportiv, <Moartea din Carpați>. Mesajul primit de la cea mai importantă persoană din viață să i-au umplut ochii de lacrimi marelui campion.

"Eu îi datorez foarte multe mamei mele, a fost puternică pentru mine și fratele meu. Datorită ei am avut această ambiție să reușesc în viață, m-a împins de la spate. Mama mea și soția mea sunt cele mai importante femei din viața mea",  a spus acesta.

Pandemia le-a ținut departe una de cealaltă mai bine de un an. Ana Porgras și-a găsit cu greu cuvintele printre lacrimi când și-a văzut mama și i-a auzit vorbele de iubire, mai ales că aceasta locuiește departe de campioană, în Italia.

"Vreau să-i spun doar atât; că o iubesc din tot sufletul meu. Și pe ea și pe sora mea. Nu mai pot de dorul lor. Și că o să încerc să rezist în competiția asta cât mai mult".

Andreea Antonescu este cea care a părăsit competiția Survivor România, însă înainte de consiliu a fost încurajată de către mama sa, cea care i-a fost alături încă de când era copil și care a ajutat-o să își construiască o carieră artistică de succes.

"Îmi iubesc mama enorm și îmi este dor de voi rău de tot. Promit să fac cum ai spus tu, după cum de altfel am făcut toată viață mea, te-am ascultat. Și uite că nu am ajuns nici rău, nici undeva de unde să nu fiu mândră că sunt",  a declarat artista care, împreună cu coechipierii săi, a încheiat sesiunea de comunicare interpretând celebra melodie "Mulțumesc, iubită mamă!".

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.