Faimoșii și Războincii se confrunta intr-un nou joc de recompensa! Miza a fost aleasa de public! Iata ce premiu suplimentar poate primi echipa câștigătoare?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 feb 2021, 00:04
Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon Survivor Romania.

Faimoşii şi Războinicii se vor lupta intr-un nou joc pentru recompensa astazi la Survivor România. Iata care este miza jocului.

Faimoșii și Războinicii se vor lupta într-un nou joc dificil la Survivor Romania 2021 pentru recompensa. Dupa cateva zile petrecute deja in mijlocul junglei, cu multe lipsuri, concurenţii se vor confrunta pe unul dintre cele mai dificile trasee din Republica Dominicană, pentru o noua recompensa ce cu siguranta le va mai ridica moralul.

În ce consta MIZA pentru care Faimoșii și Războinicii se vor lupta in jocul de astazi?

Daniel Pavel, a anunțat premiul ce va putea fi castigat de echipa victorioasa din aceasta seara. Astfel, in cel de-al saisprezecelea joc de la Survivor România, sezonul 2, Faimoșii și Războinicii se vor lupta pentru o recompensa ce a fost decisa de catre publicul telespectator, care a putut vota pe instagram saptamana trecuta. Astfel, miza din aceasta seara consta intr-un sac cu cartofi, care cu siguranta le va aduce concurentilor castigatori multa energie.

Concurenţii din cele două echipe, Faimoșii și Războinicii, se declară motivaţi pentru a câştiga miza acestei seri în cea de-a saptea confruntare de la Survivor România, chiar daca se anunta un joc destul de dificil cu un traseu dificil ce necesita multa forta. 

Recompensa din această seară este cu adevărat binevenita pentru concurenti, trei kilograme de cartofi la care acestia visau de mult timp si care ii vor ajuta sa isi potoleasca foamea uriasa.

"Dupa cum stiti, recompensa care se afla sub aceasta cupola a fost aleasa de public! Publicul a ales pe Instagram si as vrea sa multumesc zecilor de mii de oameni care au votat recompensa care se afla acum si aici si pe care o va primi echipa castigatoare la capatul jocului de astazi! Trei kilograme de cartofi pentru echipa care castiga jocul de recompensa! Publicul a ales cartofii!",

a spus Daniel Pavel.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pentru a câștiga jocul din această seară, concurenții trebuie să se descurce cât mai bine pe traseu, care se anunta unul destul de dificil.

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2021, a explicat în detaliu regulamentul jocului pentru recompensa de astazi. Iată ce trebuie să facă Faimoșii și Războinicii.

"Pentru a intra in posesia recompensei aleasa de public pentru echipa care va castiga jocul de astazi, concurentii trebuie sa parcurga urmatorul traseu: pleaca de la inaltime, este un traseu in care concurentul principal are nevoie de suportul a patru dintre coechipierii sai; concurentul pricipal parcurge intreg traseul fara sa paseasca nicio singura secunda pe sol, concurentul este purtat, el alearga pe structurile de lemn, apoi in momentul in care trebuie sa

se deplaseze intre acestea este ajutat de cei 4 coechipieri sa paseasca pe cate un scaun cu picior inalt, cu fiecare pas pe care il face se apropie de obstacolul urmator; la obstacol el coboara pe o succesiune de cuburi si porneste mai departe catre proba de indemanare", a spus Daniel Pavel.

Citeste si: Bucurie mare pentru Faimosi si Razboinici! Daniel Pavel a facut anuntul! Cine sunt cei patru concurenti noi care au intrat joi seara la Survivor Romania!

Citeste si: Survivor Romania 2021, joi, 4 februarie! Cine sunt noii concurenti care fac parte din competitie? Ce vedete vin in echipa Faimosilor

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.