Faimoșii și Războinicii luptă din nou pentru imunitate! Cum arată traseul de la Survivor România în această seară?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 24 iul 2022, 22:40
Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii „Survivor România”
Sursa: Captură KANAL D

Pentru concurenții de la Survivor România 2021, emoțiile sunt foarte mari în această seară. Faimoșii și Războinicii luptă din nou pentru imunitate, o miză uriașă, la fel ca de fiecare dată.

Cel de-al doilea joc de imunitate al acestei săptămâni este pe cale să înceapă, iar Faimoșii și Războinicii sunt mai pregătiți ca niciodată să intre pe traseu și să lupte cu toate forțele pentru a câștiga jocul. Pentru că Faimoșii au pierdut primul joc de imunitate al săptămânii, cu scorul zdrobitor de 10 la 2, concurenții nu își doresc o nouă înfrângere, aceștia considerând că dacă vor câștiga jocul din această seară, șansele ca un adversar să plece vor fi egale.

Citeste si: Situatie fara precedent in cel de-al doilea Consiliu de Nominalizare: Un concurent este eliminat: "Drumul tau se opreste aici!"

În ceea ce îi privește pe Războinici, concurenții vor să obțină din nou imunitatea, vibe-ul din echipa lor este unul pozitiv, sunt mai uniți ca niciodată și își doresc ca lucrurile să rămână neschimbate.

Emoții mari pentru Faimoși și Războinici înaintea celui de-al doilea joc de imunitate al săptămânii la Survivor România 2021

Înainte ca cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii să înceapă la Survivor România 2021, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, le-a descris Faimoșilor și Războinicilor traseul pe care vor concura. Este vorba despre un traseu de maximă îndemânare, în care concurenții trebuie să dea dovadă de rapiditate și să își coordoneze foarte bine mișcările.

„De pe o estradă, fiecare cu câte o scândură la purtător, o au de deplasat pe întreg parcursul traseului.

Urmează o succesiune de obstacole, unde concurenții trebuie să facă o suită de mișcări, după care declanșează pereți verticali, amplasează scândura ca treaptă de două ori, după care, la înălțime, au de pus această scândură pe un ansamblu de două cuburi. Pe scândură amplasează două piese cu care vor face proba de final. Au două sfori cu care trag ansamblul de cuburi de scândură și cele două piese, paralele, pe două jgheaburi.
După care, mai departe, amplasează scândura ca treaptă pe un obstacol orizontal. Atunci când concurenții amplasează scândura este obligatoriu să pășească cu minimum un picior pe această scândură și să își continue deplasarea. După care declanșează două suite de pereți verticali și ajung la proba de final. La proba de final trebuie să doboare prin aruncări succesive, cu bețe, 8 piese paralelipipedice cu câte un suport circular fiecare. Cele 8 piese trebuie doborâte prin lovituri frontale cu bețe.
În cazul în care bățul lovește raftul și astfel cade o piesă, trebuie repusă piesa pe poziție și reluate aruncările. Concurentul care reușește să doboare primul cele 8 piese este concurentul care aduce punct echipei sale. Echipa care acumulează prima 10 puncte câștigă totemul de imunitate și un consiliu liniștit.”,
a spus Daniel Pavel.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Concurenții din ambele echipe sunt motivați să câștige și sunt convinși de faptul că ambiția cu care au pornit la drum îi va ajuta să obțină cele mai bune rezultate.

Echipa care va ieși învingătoare în această seară va primi mult râvnitul trofeu de imunitate, dar concurenții vor avea și șansa de a participa la consiliul de nominalizare doar în calitate de spectatori. Acest lucru înseamnă că echipa câștigătoare nu va fi nevoită să facă nominalizări, iar pentru câștigători, consiliul va fi unul liniștit.

Până în prezent, din echipa Faimoșilor, nominalizați spre eliminare sunt doi concurenți, mai exact Sebastian și Ștefan. S-a ajuns în această situație după ce aceștia au primit un număr egal de voturi din partea colegilor de echipă. 

Citeste si: Replici acide între Elena Marin și Raluca Dumitru: „Elena, nu te uita la mine că...” Incredibil ce și-au spus cele două Faimoase în consiliu

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.