Faimosii si Razboinicii se infrunta in primul joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania! Daniel Pavel a facut un anunt important despre noii concurenti si despre starea Roxanei Ghita!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 feb 2021, 00:30
Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon Survivor Romania, la startul jocului de imunitate.

Faimosii si Razboinicii vor lupta cu indarjire in primul joc crucial al saptamanii, pentru a castiga imunitatea!

In editia din aceasta seara a emisiunii Survivor Romania 2021, Faimoșii și Războinicii vor juca pentru cea mai importanta miza, imunitatea. Concurentii ambelor echipe vor lupta cu siguranta cu toate armele, pana la epuizare pentru cea mai ravnita miza, imunitatea, de care depinde evolutia lor in competitie.

Dupa aproape doua luni petrecute in mijlocul junglei, cu multe lipsuri si frustrari, concurenţii se vor confrunta pe un nou traseu dificil din Republica Dominicană, in primul joc de imunitate al acestei saptamani.

Daniel Pavel, anunt important despre noii concurenti, in primul joc de imunitate al saptamanii!

Inainte de a da startul jocului de imunitate de astazi, Daniel Pavel a facut un anunt important. Acesta a anuntat faptul ca cei patru noi concurenti intrati in competitie nu vor putea fi nominalizati in cadrul consiliului de astazi si nici nu vor putea face nominalizari, jocul de astazi fiind pentru ei doar un efort imens depus pentru echipele lor.

"Faimosilor, la voi, Andreea, astazi totemul de imunitate pentru tine inseamna doar un efort de echipa, la fel si la voi, Szidonia, Romina si Marius, saptamana asta pentru voi, imunitatea inseamna doar efort colectiv pentru ca nu veti putea fi nominalizati, nu veti face nominalizari si desigur nu veti intra la votul publicului! Pentru ca voi aveti imunitate in aceasta prima saptamana de Survivor Romania!",

a subliniat Daniel Pavel.

Totodata, prezentatorul emisiunii a spus ce se intampla cu starea Roxanei Ghita, care nu se va afla astazi alaturi de echipa sa, deoarece inca i se fac investigatii la spital, dupa ce s-a simtit rau din nou in ultimele zile.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Vreau sa va mai spun ca de la Razboinici, Roxana Ghita nu se afla astazi pe traseu, nu se afla astazi langa Razboinici, deoarece se afla inca sub supraveghere medicala! Vom reveni cu amanunte in curand!", a mai adaugat Daniel Pavel.

Prezentatorul emisiunii a descris in cateva cuvinte traseul pe care se vor infrunta Razboinicii si Faimosii astazi, in primul joc de imunitate al saptamanii.

Concurenti se vor duela pe un traseu dificil cu o arhitectura spectaculoasa, la finalul caruia vor avea de executat o proba extrem de dura ce se va baa foarte mult pe forta si rezistenta fizica.

Astfel, echipa care acumuleaza prima 10 puncte, va castiga trofeul imunitatii in primul joc pentru imunitate al saptamanii si un consiliu linistit. In jocul de astazi vor juca cinci baieti si patru fete din fiecare echipa.

Din echipa Faimosilo, Jador nu a primit acceptul medicului pentru a intra pe traseu.

Citeste si: Survivor Romania 2021, Inca un concurent este eliminat din competitie: "Sa nu zici ca-s eu ca innebunesc!" Cine va pleca acasa?

Citeste si: Surpriza uriasa pentru Faimosi si Razboinici! Daniel Pavel a facut anuntul! Cine sunt cei patru concurenti noi care au intrat joi seara la Survivor Romania!

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.