Faimoșii și Războinicii se vor înfrunta în cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii! Ce le-a dezvăluit Daniel Pavel concurenților de la Survivor România 2021?

Autor: Marina Ionescu
Faimoșii și Războinicii se vor înfrunta în cel de-al doilea joc de imunitate.

Faimoșii și Războinicii sunt pregătiți să se lupte în cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii! Concurenții de la Survivor Romania vor intra din nou pe un traseu dificil, care le va testa limitele.

Concurenții de la Survivor România se vor duela și în această seară pentru totemul de imunitate, care este cea mai importantă miză pentru Faimoși și Războinici.

Citeste si: Cătălin Moroșanu a spus tot ce s-a întâmplat între el și Zanni la Survivor România 2021: „Am îmbătrânit trei ani de nervi. M-am prefăcut că...”

Cum arată traseul de astăzi de la Survivor România 2021!

Primul joc de imunitate al săptămânii a fost câștigat de Faimoși, care au luptat cu toate forțele pentru a obține totemul de imunitate. Astfel, consiliul precedent a foat foarte liniștit pentru concurenții din echipa roșie.

În ediția din această seară, cele doua echipe se vor înfrunta în cel de-al doilea joc pentru imunitate al săptămânii, și promit că vor da totul pe traseu, pentru a obține victoria.

Citeste si: Mama Geta numără orele până va deveni din nou bunică: „Cel mic...” Ce mesaj i-a trimis lui Culiță Sterp?

Pentru echipa Războinicilor, săptămâna de Survivor România a început bine, aceștia câștigând primul joc al săptămânii, jocul pentru recompensă. Însă, în ediția precedentă,concurenții din echipa albastră au pierdut primul joc de imunitate al săptămânii.

În această seară, Războinicii sunt mai motivați ca niciodată să iasă învingători în cel de-al doilea joc pentru imunitate, astfel încât să aibă șanse mai mari ca echipa lor să rămân în aceași

formulă, mai ales că sunt în inferioritate din punct de vedere numeric.

Chiar dacă Faimoșii au câștigat primul joc de imunitate din această săptămână, concurenții sunt gata să demonstreze că merită ca totemul de imunitate să rămână la ei, aceștia fiind hotărâți să dea tot ce au mai bun pe traseu.

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. Zanni si Albert, alianta exploziva la Survivor Romania 2021. Marturisirea-soc facuta de Razboinic: "Sunt SANSE sa plec acasa!"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Înainte ca cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii să înceapă la Survivor România 2021, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, le-a descris Faimoșilor și Războinicilor traseul pe care vor concura. Este vorba despre un traseu de maximă îndemânare, în care concurenții trebuie să dea dovadă de rapiditate și să își coordoneze foarte bine mișcările.

"Intrați pe un traseu de noapte, jalonat de palmieri și de flăchii, un traseu mixt, la sol și în bazin.

Intrarea pe traseu se face în viteză pe o  punte îngustă. După care, un stelaj, unde concurenții trebuie să sară fără să pășească de două ori în același loc.

Apoi, la înălție, pe o plasă, plonjează în bazin. Înoată, iar în mijlocul bazinului este un sistem de pontoane, unde concurenții, în alergare, trebuie să parcurgă această parte a bazinului.

La iesirea din bazin îi așteapta un totem pe care trebuie să-l transporte până la proba de final. Un totem din cele trei, cu care vor face proba de fnal.

Acolo au o punte ascendentă, descendentă. Foarte important, dacă în această etapă a traseului concurenții cad de pe această punte, trebuie să reia deplasarea din acel punct din care au căzut.

O regulă importană este că totemul poate fi parcat în rastel cu celelalte două, doar după ce se depașește un marcaj de lemn, aflat pe nisip.

La proba de final, concurenții doboară cele trei totemuri în trei coșuri aflate în fața lor, prin intermediul aruncării cu mingi. Mingiile lovesc o paletă care declanșează totemul și îl aruncă în coșul aflat în față.

Concurentul care reușește să introducă cele trei totemuri în cele trei coșuri, este concurentul care aduce punctul echipei sale.

Echipa care ajunge la 10 puncte este echipa car câștigă totemul de imunitate și un consiliu liniștit.", a explicaat Daniel Pavel.