Faimoșii și Războinicii se vor înfrunta în cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii! Cum arată traseul de astăzi de la Survivor România 2021!

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 24 apr 2021, 19:43

Incepe cel de-al doilea joc de imunitate la Survivor Romania! Faimosii si Razboinicii se vor lupta din nou pe un traseu dificil, care le va testa limitele.

Dupa ce in editia precedenta Survivor Romania, primul joc de imunitate a fost castigat de Razboinici, dupa o lupta stransa, astazi, cele doua echipe se vor infrunta in cel de-al doilea joc pentru imunitate al saptamanii, si promit ca vor da totul pentru victorie.

Citeste si: Andreea Antonescu, criticată aspru de către colegi! Faimoșii vor să o trimită acasă

Cum arată traseul de astăzi de la Survivor România 2021?

Faimoșii și Războinicii se vor înfrunta în al doilea joc de imunitate al săptămânii pe un traseu exclusiv la sol, unde rapiditatea trebuie să fie punctul forte al concurenților.

Cele două echipe se vor duela pe un traseu inedit și plin de provocări. Faimoșii și Războinicii sunt pregătiți să dea totul pe traseu pentru a câștiga imunitatea, dar totodată să scape de un consiliu tensionat în care cineva trebuie propus spre eliminare.

Citeste si: Mama și sora lui Culiță Sterp, răspund acuzațiilor aduse de Simona Hapciuc la adreasa Faimosului de la Survivor România 2021

De fiecare data cel de-al doilea joc de imunitate al saptamanii este o mare provocare si o incercare dura atât pentru Faimosi, cat si pentru Razboinici, deoarece emotiile sunt si mai mari, iar presiunea imunitatii isi va spune cuvantul asupra tuturor concurentilor.

Emoțiile sunt uriase pentru ambele echipe, dar în mai ales pentru Faimoși care au pierdut primul joc de imunitate și au fost nevoiți să recurga la nominalizari in consiliu, unde Andreea Antonescu a primit cele mai multe voturi si se afla in pericol de eliminare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bogdan Mocanu a dezvăluit de ce nu a plecat alături de Jador la Survivor România 2021. Ce problemă de sănătate are artistul

"Concurentii nostri trebuie sa intre pe urmatorul traseu, exclusiv la sol. Pe traseul de astazi, concurentii au fiecare cate un ciocan cu care sparg o succesiune de panouri de rigips. Doar asa pot sa faca deplasarea pe traseu, trecand prin sparturile provocate succesive cu ciocanul.

Pe parcursul traseului au un inel de care trebuie sa traga, care dezvaluie alte doua panouri.

De asemenea, gasesc pe traseu un alt ciocan care este suspendat si trebuie sa loveasca doua panouri orizontale.

Trecand printr-un panou de plasa, concurentii ajung  la proba de indemanare, unde trebuie sa introduca doua discuri intr-un mini cos de baschet.

Concurentul care introduce primul cele doua discuri, este concurentul care aduce punctul echipei sale. Echipa care acumuleaza prima 10, este echipa care castiga a doua imunitate a saptamanii.", a sus Daniel Pavel.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.