Faimoșii și Războinicii se vor înfrunta în primul joc de imunitate al săptămânii de la Survivor România 2021. Miza jocului este dublă! În ce consta premiul suplimentar

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 12 mar 2021, 23:41

Primul joc de imunitate al săptămânii de la Survivor România 2021 vine cu vești bune pentru Faimoși și Războinici, miza jocului este dublă. Cele două echipe se vor înfrunta pentru imunitate, dar și pentru provizii.

Faimoșii și Războinicii se vor înfrunta la dublu în primul joc de imunitate al săptămânii de la Survivor România 2021. Miza este uriașă, totemul de imunitate, dar și provizii. Ce se ascunde sub cupolă?

Daniel Pavel a anunțat miza jocului de imunitate

Hrana lipsește cu desăvârșire la Survivor România 2021, Faimoșii și Războinicii se confruntă de câte ori au ocazia, până la epuizare, pentru diverse alimente sau pentru mâncăruri delicioase.

Primul joc de imunitate al săptămânii a venit cu o surpriză incredibilă pentru ambele echipe. Jocul va fi unul dublu, echipa câștigătoare va putea câștiga totemul de imunitate, dar și provizii. Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a anunțat ce provizii se ascund sub cupolă.

”Echipa câștigătoare a primului joc de imunitate al acestei săptămâni va primi două kilograme de orez, un kilogram de făină, ceapă, usturoi, jumătate de kilogram de bulion și ulei.

Și echipa pierzătoare primește ceva...jumătate din această cantitate primește și echipa care pierde astăzi.”,
a anunțat Daniel Pavel.

Citeste si: Live Stream Online „Survivor România”- Ediţia de vineri, 12 martie 2021- VIDEO. Culiță Sterp, conflict cu Starlin!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum arată traseul de astăzi de la Survivor România 2021?

Faimoșii și Războinicii se vor înfrunta în primul joc de imunitate al săptămânii pe un traseu exclusiv la sol, unde rapiditatea trebuie să fie punctul forte al concurenților. Cele două echipe se vor duela pe un traseu inedit și plin de provocări, miza jocului este dublă, totemul de imunitate, dar și provizii pentru câteva zile. Faimoșii și Războinicii sunt pregătiți să dea totul pe traseu pentru a câștiga imunitatea, dar totodată să scape de un consiliu tensionat în care cineva trebuie propus spre eliminare.

Un concurent din echipa Faimoșilor va lipsi de la jocul de imunitate, Jador se află în continuare sub supravegherea medicilor, stare lui de sănătate fiind instabilă.

Daniel Pavel a anunțat cum se va desfășura jocul de astăzi, dar înainte de toate le-a prezentat concurenților traseul pe care se vor duela.

”Traseul de astăzi este unul exclusiv la sol, un traseu de viteză așa cum îl numim la Survivor România.

Concurenții intră în alergare și în săritură peste o serie de obstacole, după care trebuie să împingă pe un ansamblu de câte două șine o structură de lemn pe care ulterior trebuie să o sară, după urcă în viteză pe o punte de sfoară, unde trebuie să facă slalom printre saci atârnați acolo,4 la număr, de dimensiunea sacilor de box, trec apoi printr-o poartă circulară totem, după care merg de-a bușilea pe sub un obstacol de circa 4 metri și mai au un obstacol peste care trebuie să pășească, unde este așezată o plasă.
Ajung apoi la proba de final, de îndemânare, unde trebuie să scoată dintr-o cutie un număr de 12 piese de diverse dimensiuni, care trebuie asamblate în forma unui triunghi, ulterior masa trebuie curâțată cu ajutorul unor săculeți de nisip.”

Citeste si: Survivor Romania 2021. Tatal lui Albert, momentul adevarului despre fiul lui. Discutie neasteptata cu Musty dupa eliminare:"El nu poate uita..."

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.