Faimoşii şi Războinicii se vor lupta in jocul pentru PROVIZII în această seară la Survivor România? Iata care este MIZA jocului!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 ian 2021, 22:29
video Foto(4)

În cea de-a treia ediție Survivor România 2021, Faimoșii și Războinicii vor juca pentru provizii. Miza este una extrem de ravnita, iar concurenții sunt pregătiți să lupte până la epuizare pentru a o câștiga.

Faimoșii și Războinicii se vor lupta în cel de-al treilea joc la Survivor Romania 2021 pentru provizii. Dupa cateva zile petrecute deja in mijlocul junglei, cu multe lipsuri, concurenţii se vor confrunta pe cel mai intens traseu din Republica Dominicană, pentru prima data pentru proviziile mult dorite.

În ce consta MIZA pentru care Faimoșii și Războinicii se vor lupta in jocul de astazi?

Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, a anunțat premiul ce va putea fi castigat de echipa victorioasa din aceasta seara. Astfel, in cel de-al treilea joc de la Survivor România, sezonul 2, Faimoșii și Războinicii se vor lupta pentru mult ravnitele provizii.

Concurenţii din cele două echipe, Faimoșii și Războinicii, se declară motivaţi pentru a câştiga miza acestei seri în primul duel de la Survivor România. 

Recompensa din această seară este cu adevărat binevenita si extrem de asteptata de catre toti concurentii, 1 kg si jumatate de orez si 500 ml de ulei pentru echipa castigatoare.

Insa si echipa care va pierde va primi 750 g de orez si 250 ml de ulei. Bucurie mare pentru toti concurentii la aflarea premiului din seara aceasta, deoarece in sfarsit vor avea o sursa de hrana in camp.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Astazi avem un nou joc! Sunteti pregatiti sa aflati miza pentru care jucam? Sa vedem despre ce este vorba! Echipa castigatoare primeste 1 kg de orez si jumatate de orez si 500 ml de ulei, dar avem si pentru

echipa pierzatoare ceva! Acestia vor primi 750 g de orez si 250 ml de ulei! Pentru ca sunteti 12 in fiecare echipa, eu zic ca e de tras tare si de luptat ca sa ajunga la toata lumea!", a spus Daniel Pavel.

Citeste si: În această seară, de la 22:00, la Suvivor România, Faimoșii și Războinicii își vor disputa jocul pentru provizii

Citeste si: Astazi in Survivor Romania 2021: Zannidache, scos din sarite de doua mari vedete! Incepe jocul pentru provizii. Cine va castiga?

 

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.