Faimosii si Razboinicii vor lupta pentru mult ravnita recompensa! Miza este fabuloasa! Iata ce va primi echipa castigatoare!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 mar 2021, 21:47

O noua saptamana, un nou joc de recompensa! Faimosii si Razboinicii vor lupta pentru o miza incredibila la Survivor Romania! Iata ce vor putea castiga!

In editia de astazi a emisiunii Survivor Romania, Faimosii si Razboinicii se vor confrunta intr-un nou joc de recompesa pe un traseu dificil si solicitant, din Republica Dominicana.
Dupa trei luni petrecute deja in mijlocul junglei, unde s-au lovit de multe lipsuri, concurentii se vor confrunta astazi pe un nou traseu pe apa in Republica Dominicana, pentru o miza uriasa, constand in mancare, ce le va prinde extrem de bine, deoarece cu totii sunt foarte infometati.

In ce consta miza jocului de astazi de la Survivor Romania!

Daniel Pavel, a anuntat premiul ce va putea fi castigat de echipa ce isi va adjudeca victoria in aceasta seara, in primul joc al saptamanii la Survivor Romania 2021. Astfel, Faimosii si Razboinicii se vor lupta pentru o mancare delicioasa si anume, paste de la Panzani.

Concurentii ambelor echipe, Faimosii si Razboinicii, s-au declarat foarte motivati pentru a castiga miza fabuloasa a acestei seri de la Survivor Romania, chiar daca se anunta un joc destul de dificil cu un traseu pe apa ce necesita multa forta si rezistenta.

Recompensa din aceasta seara este cu adevarat una binevenita pentru concurenti, o mancare consistenta, bogata in carbohidrati, constand in paste de la Panzani si sosuri delicioase din aceeasi gama, care le va aduce mari beneficii castigatorilor pentru a reusi sa  capete forte proaspete si energie pentru viitoarele jocuri de la Survivor

Romania.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"E joc de recompensa! Ce sa fie oare sub cupola asta? Premiul jocului pentru recompensa de astazi este...

oferit de Panzani! Pentru ca aveti nevoie de energie, partenerii nostri s-au gandit din nou la voi! Astfel va ofera o noua reteta de paste cu sos Panzani! Fiecare membru al echipei castigatoare va primi cate o portie delicioasa de paste Fusilli cu sos Olive si Basilico! Iar pe langa aceste delicioase paste, castigatorii vor mai primi ceva... vor degusta cate un pahar cu vin! Pastele Panzani, chiar daca vorbim despre pene, spaghetti, tagliatele, fusilli, sau alte sortimente sunt usor de gatit, nu se lipesc si pot si servite impreuna cu delicioasele sosuri tot din gama Panzani! Astfel, combinatia din paste
si sosuri Panzani face ca orice reteta sa fie usor de preparat si foarte gustoasa!"
, a spus Daniel Pavel.

Dupa prezentarea mizei si descrierea traseului pentru jocul de recompensa de astazi, Daniela Pavel a anuntat faptul ca echipa care va ajunge prima la zece puncte va castiga premiul mult ravnit. Totodata prezentatorul a specificat si faptul ca pe traseu vor intra astazi doua fete si patru baieti din fiecare echipa.

Si nu vor putea concura alaturi de colegii lor, Culita si Jador, care nu au primit acceptul medicului si nici Roxana Nemes, care inca se afla in spital, unde i se mai fac investigatii medicale.

Citeste si: Live Stream Online „Survivor România”- Ediția de joi, 25 martie 2021- VIDEO. Moroșanu se simte exclus din echipa Faimoșilor!

Citeste si: Joc pentru recompensă, în această seară, la “Survivor România”! Primul mini game din acest sezon, disputat între Faimoși și Războinici

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.