Ingrediente
1 piept de pui
2 ardei grasi rosu
2 ardei grasi galben
600 g fasole neagra (conserva)
3-4 linguri sos de soia dulce
1 pachet tortilla sau lipie libaneza
2 legaturi patrunjel
3-4 rosii proaspete
Mod de preparare
Pieptul de pui se taie fasii de 1 cm pe 5-6 cm lungime.
Se presara cu sare si piper si se trag la tigaie cu o lingura de ulei de masline pana se rumeneste. Este posibil sa fie nevoie de mai multe transe ca sa nu fie aglomerata tigaia si sa se prajeasca frumos.
Cand s-a rumenit puiul, se prepara legumele astfel: se taie julienne ardeiul gras rosu si galben, se toaca marunt patrunjelul si se taie cuburi de rosii.
Intr-un castron se amesteca ardeiul gras julienne cu fasolea neagra scursa bine de zeama, doua trei linguri de ulei de masline, 2-3 linguri sos de soia, patrunjelul tocat, rosiile, apoi se
Se incalzeste putin lipia de tortilla si se umple cu salata obtinuta si cu fasii de piept de pui.
Se presara cu mult patrunjel si se serveste.