Familia Cevher, luată în vizor de noul asociat al firmei de avocatură! Nu ratați un nou episod din serialul „Tablou de familie” astăzi, la 20:00, doar la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

Fanii îndrăgitului serial ”Tablou de familie”, difuzat zilnic, de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, acaparează inimile a milioane de telespectatori, cu fiecare episod vizionat al îndrăgitei producții, iar telespectatorii vor avea parte astăzi de noi și palpitante evenimente ce se vor derula în viețile personajelor preferate.

Sanem face investigații amanunțite în legătură cu Bora Goktaș, noul asociat al firmei de avocatură Arsen&Cevher și astfel, ea află motivul pentru care tânărul a devenit dușman de moarte al mamei sale, Colpan dar și al lui Erman. Bora ascunde un trecut dureros și tot ceea ce dorește este să distrugă viețile avocaților Colpan și Erman care au avut o mare influență negativă, în trecutul tânărului.

Citește și: Jale îi spune lui Sergen că este însărcinată. Vizionează episodul 9 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Familia Cevher, luată în vizor de noul asociat al firmei de avocatură

Mai mult, Bora șochează atunci când se va asocia cu un avocat la care nimeni nu se aștepta, iar această decizie va pica ca un traznet pentru Azra și Yildirim.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Citește și: Azra și Yildirim sunt fericiți împreună și nu își mai ascund relația. Vizionează episodul 18 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

În plan personal, Azra suferă cumpit din cauză că cei trei copii ai săi cu Sergen își doresc să locuiască alături de tatăl lor, după divorțul acestora. În plus, Azra decide să acorde o nouă șansă relației cu Yildirim, spre surprinderea lui Colpan.

Cine este avocatul care se va asocia cu Bora în lupta acestuia împotriva cuplului Erman&Colpan, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, un nou episod emoționant din serialul ”Tablou de familie”, difuzat numai la Kanal D.

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!