Familia copilului ucis de caini in parc acum doi ani, ar putea primi despagubiri de 2,4 milioane de euro!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 08:11

La aproape doi ani de la moartea lui Ionut, micutul omorat de caini pe un teren de langa parcul Tei, magistratii dau prima sentinta: amenzi penale si inchisoare cu suspendare.

Magistratii judecatoriei Sectorului 2 au decis ca cei trei suspecti judecati pentru ucidere din culpa sunt vinovati.

Numai unul, insa, administratorul terenului unde s-a petrecut nenorocirea, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare. Tatal lui Ionut este hotarat sa conteste decizia magistratilor. ADP Sector 2 si compania care detine spatiul din Lacul Tei au primit amenzi penale de cate 300 de mii de lei.

Judecatorii au mai decis ca parintii lui Ionut sa primeasca fiecare cate 600.000

de euro, daune morale, iar fratiorul lui, 1.200.000 de euro. Banii vor fi dati de catre ADP si firma.


Sentinta nu este definitiva si poate fi atacata la Tribunalul Bucuresti. Pe 2 septembrie 2013, Ionut  care atunci avea 4 ani si fratele mai mare cu doi ani se aflau cu bunica lor in Parcul Tei. La un moment dat, copiii s-au indepartat si au ajuns pe un teren privat, unde au fost atacati de o haita de caini fara stapan.
Ionut a fost ucis, iar fratele sau s-a ales cu o rana picior. De atunci face terapie psihologica.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.