Familia Corneliei Catanga ar putea să o exhumeze pe artistă: ”Au băgat-o ăștia la Covid, că așa vor ei”

Author: Elena Padure
Actualizat: 23 iul 2022, 05:15
Trupul Corneliei Catanga ar putea fi deshumat, la cererea familie

Cornelia Catagna ar putea fi exhumată la cererea familiei, deoarece acesști sunt suspicioși că artista nu ar fi avut de fapt COVID.

Cornelia Catanga ar putea să fie exhumată  de familie. Apropiații artistei sunt de părere că ea nu ar fi murit din cauza coronavirusului și astfel, o autopsie ar fi singura modalitate de a determina cu exactitate cauza decesuliu.  ”Au băgat-o ăștia la Covid, că așa vor ei”,  au afirmat surse din familia cântăreței.

Cornelia Catanga ar putea fi deshumată

Cornelia Catanga a murit  după ce s-a infectat cu coronavirus.

Familia interpretei de muzică lăutărească afirmă că primul test COVID i-a ieșit negativ, fapt care i-a făcut pe apropiați să creadă că artista nu ar fi fost de fapt infectată cu Coronavirus.  Senatoarea Diana Șoșoacă a îndemnat familia Corneliei Catanga să ceară autopsie.

Sâmbătă, Cornelia Catanga a fost înmormântată, fiind condusă pe ultimul drum de familie şi câţiva prieteni apropiaţi. Diana Șoșoacă, declarat că, în cazul în care Aurel Pădureanu nu ar fi înmormântat-o pe Cornelia Catanga, ar fi putut solicita autopsia.

Protocolului specific deceselor din cauza COVID-19 nu a permis formularea unei cererei de autopsie în timp util, deoarece se cere o înmormântare în ce mai scurt timp de la preluarea trupului de la morgă.

După moartea Corneliei Catanga a fost demarată o anchetă epidemiologică a Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti a pentru ca persoanele prezente la inmormântarea Corneliei Catanga și care au intrat în contact cu familia răposatei, să fie identificate.

Rudele Corneliei Catanga, care au intrat în contact cu ea, se află în izolare, din cauza suspiciunii de infectare cu COVID.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Cum vor fi înmormântați oamenii care mor de COVID? Reguli noi, după decesul Corneliei Catanga

Aurel Pădureanu a declarat că artista nu ar fi fost infectată COVID-19

Aurel Pădureanu a declarat că artista nu a fost infectată cu noul Coronavirus. Cu toate acestea, ambele teste, atât cel antigen făcut în ambulanţă, cât şi cel RT-PCR, au ieșit pozitive.

Azi noapte a ajuns la spital, a făcut stop cardio-respirator! Nu este Covid, au băgat-o ăștia la Covid, că așa vor ei! Vor ei… ne-au nenorocit! Nu pot să dau mai multe detalii, că sunt  în situația în care sunt.

Vă rog să mă iertați!”, a declarat Aurel Pădureanu pentru  Fanatik.

Citeste si: Cornelia Catanga, dezvăluiri sfâșietoare înainte să moară. Artista nu mai avea bani nici de pâine!

Diana Şoşoacă a sfătuit familia Corneliei Catanga să facă plângere penală, pentru a putea determia cu exactitate cauza decesului.

Citeste si: Situație incredibilă la înmormântarea Corneliei Catanga! Ce a făcut o femeie în momentul în care a fost ridicat sicriul? Este ireal