Familia Eren, disperată după arestarea lui Asiye. În episodul din această seară, din serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
video Foto(4)

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea”.

Kanal D își invită telespectatorii astăzi, de la ora 20:00, să urmărească evenimentele dramatice și încercările prin care vor continua să treacă familia Eren.

Citește și: Incredibil cine este tânăra din imagine! Care sunt secretele din spatele zâmbetului misterios

Familia Eren, disperată după arestarea lui Asiye

Asiye experimentează  momente cumplite, în urma incidentului cu Sarp, în care a fost implicată.

Tânăra urmează a să fie judecată în stare de arest, iar din spatele gratiilor, aceasta resimte acut lipsa familiei sale și a prietenilor săi. Familia Eren este disperată iar tensiunile sunt nelipsite atunci când aceștia îl revăd pe Sarp și mama acestuia, Șevval.

Pe de altă parte, Akif caută să găsească o cale de a distruge videoclipul pe care Șevval l-a primit de la Ayla.

Totodată, Akif, care vrea să petreacă timp cu Süreyya, va fi surprins când lucrurile nu merg așa cum se aștepta.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Suzan va avea parte de noi momente dramatice, care ies la suprafață, în ceea ce privește moartea logodnicului său, în vreme ce Fatma, care vrea să scape de dezastrele care s-au abătut asupra familiei sale, face o mișcare surprinzătoare, care va duce la un rezultat neașteptat.

Citește și: Secretele actorului Cihan Şimşek, Ogulcan din serialul "Totul pentru familia mea"

Nu ratați întâmplările tulburătoare ale familiei Eren, în noul episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat în această seară, de la ora 20:00, numai la Kanal D. 

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.