Familia Erguvan este devastată de moartea fiicei lor mai mici. Vezi online live episodul 2 al serialului “Secrete de Familie”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 31 aug 2023, 14:18

Familia Erguvan este devastată de moartea fiicei lor mai mici.

Sursa: Captură KANAL D

Epsiodul 2 al serialului turcesc serialului “Secrete de Familie” este difuzat la Kanal D joi, 31 august 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Secrete de Familie” va fi difuzat de miercuri până vineri de la ora 20:00.

Ce se va întâmpla în episodul 2 al serialului “Secrete de Familie”?

Familia Erguvan este devastate de moartea fiicei lor mai mici. Din acest moment lui Ceylin îi revine misiunea dificilă să se împartă între familia care suferă, dar și între munca și lupta cruntă pentru a afla cine se află în spatele crimei.

Când aceasta îi vede trupul neînsuflețit al surorii sale, trece prin cel mai sfâșietor test din viața ei.

Citește și: Denise Rifai – despre Deniz Pinar, actrița din noul serial fenomen"Secrete de familie" ce are premiera în această seară, la Kanal D

Ceylin se află într-o mare dilemă și trebuie să aleagă între apărarea principalului suspect al crimei, lucru care ar trebui să o împingă să stea departe de dovezi și investigarea cazului surorii sale.

Astfel, ajunge să ia cea mai dificilă decizie din viața sa.

Îlgaz Kaya este ferm convins că Cinar nu este cel care a ucis-o pe fată, dar este ferm convins că la un moment dat acesta a mințit.

Cu fiecare probă apărută, apare și un nou suspect în listă.

Cu cât se adâncesc în rezolvarea problemei, Ceylin și Îlgaz îți dau seama că frații lor nu sunt ceea ce știau ei ca sunt, iar lucrurile încep să se complice.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste uluitoare din Istanbul! Celebrul actor Kaan Urgancioglu, care va juca rolul principal în noul serial Secrete de familie, va deveni pentru prima dată tătic

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Secrete de Familie” pe Kanal D

În serialul turcesc “Secrete de Familie” putem regăsi chipurile unora dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori din Turcia. Acest serial este unul dintre cele mai așteptate din ultima perioadă.

Serialul poartă semnătură producătorilor unui alt serial fenomen, „Dragoste infinită”, și a cunoscut deja succesul în peste 25 de teritorii.

Această poveste este una captivantă care combină intriga puternică, personaje memorabile, dar și o distribuție excepțională.

Un procuror (interpretat impecabil de celebrul Kaan Urgancıoğlu) și o tânără avocată (interpretată de Pinar Deniz) încearcă să descopere ițele încurcate ale unei crime. Pe cei doi îi unesc valorile în care cred cu putere, dar și dragostea care se înfiripă între ei.

Actorul Kaan Urgancıoglu este foarte cunoscut publicului din România datorită interpretării  impresionante din „Dragoste infinită”, serialul fenomen difuzat tot la Kanal D, iar Pınar Deniz, o actriță talentată și carismatică, a cucerit și ea publicul român cu rolul plin de sensibilitate din „Patria mea ești tu”, serial difuzat tot la Kanal D.

Serialul începe când Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu), un respectat procuror, și Ceylin (Pınar Deniz), o tânără avocată, se intersectează o dată cu apariția unui caz de crimă și sunt forțați să lucreze împreună pentru a descoperi adevăratul vinovat din spatele evenimentului.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .