Familia lui Adrian Minune se mărește? Anunțul a venit chiar de la fiica manelistului

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 25 iul 2022, 14:55
Când plănuiește fiica lui Adrian Minune să-și mărească familia
Sursa: Facebook

Karmen a vorbit sincer despre venirea pe lume a celui de-al doilea copil.

Karmen a devenit mamă pentru prima oară pe când avea doar 21 de ani. Fiica lui Adrian Minune este foarte mândră de faptul că este o mămică tânără și se gândește deja la un al doilea copil. Iată când plănuiește cântăreața să-i ofere un frățior sau o surioară fetiței ei.

Citeste si: Fiica lui Adi Minune, criticată pe internet: "Păcat că nu ești asumată"

Karmen Simionescu, declarații despre al doilea copil

Karmen Simionescu este mama unei fetițe, pe care nu vrea s-o lase singură la părinți. Artista este adepta unei familii numeroase, motiv pentru care vrea să aducă pe lume și un al doilea copil. Vedeta știe deja când vrea să devină mamă pentru a doua oară.

Citeste si: Imagine incendiara cu Carmen Minune, fanii au luat foc! Fiica lui Adi Minune a pozat extrem de sexy si a pus poza pe internet

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Fiica lui Adrian Minune a fost întrebată de fanii ei dacă are în plan un al doilea copil. Se pare că peste un an sau doi este foarte posibil ca bruneta să fie din nou însărcinată.

„Da, îmi mai doresc, dar nu acum. Poate peste un an, doi. Îmi mai doresc copii pentru că am crescut într-o familie cu trei și e frumos să ai frați.

Mi-aș dori să văd cum e să fii și mămică de băiețel, dar nu acum. Așteptăm să se facă Sofi puțin mai mare”, a mărturisit Karmen.

Karmen s-a luptat cu depresia

Karmen nu a avut deloc o sarcină grea, dar problemele au apărut după ce Sofia, fetița ei, a venit pe lume. Artista s-a confruntat cu depresia postnatală ceea ce nu a lăsat-o să se bucure de venirea pe lume a fetiței ei.

La 3-4 luni după naștere, Karmen a găsit soluția spre vindecare.

Citeste si: Florin Salam, probleme grave de sanatate! Analizele medicale impun sa se opereze de urgenta

Karmen a povestit că începea să plângă din orice, mai ales când vedea că cei dragi o susțin și o iubesc. Timp de șase luni, nu se mai recunoștea.

Ea le-a transmis tuturor femeilor că cel mai important este să înțeleagă că au nevoie de ajutor și să apeleze la medici pentru a-și rezolva problemele, pentru că singure nu pot trece peste, potrivit fresh24.ro.

„Plângeam din orice. Mama i-a cumpărat Sofiei o căciuliță cu urechi, eu când am văzut-o plângeam. Când vedeam că sunt toți lângă mine și încearcă să mă ajute, mai tare plângeam. M-au ținut vreo șase luni aceste stări.

După vreo 3-4 luni am început să mă duc la psiholog. Cel mai important este să înțelegi că nu e vina ta. După naștere devii un om nou’ , a spus Karmen.