Familia lui Culita Sterp este in culmea fericirii! Este vorba despre DOI COPII! Daniela, iubita sa, a facut anuntul in DIRECT, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 ian 2021, 15:12

Culita Sterp va lupta cu indarjire pe traseele Survivor Romania insa isi va stapani cu greu dorul de iubita sa si de intreaga lui familie.

Culita Sterp a dovedit deja ca este unul dintre cei mai puternici concurenti din echipa Faimosilor de la Survivor Romania. Acesta a aratat inca din primele editii ale emisiunii ca lupta cu mare ambitie pentru marele trofeu. Familia si prietenii il sustin de acasa. Printre ei se afla si iubita lui, Daniela, care ii va darui un copil. Tanara trece prin emotii teribile de cand iubitul ei a plecat in Republica Dominicana.

Tanara a facut de curand, marturisiri inedite din culisele relatiei lor.

Sora lui Culita Sterp, Ileana, asteapta un bebelus!

Vestile bune in familia lui Culita Sterp nu mai contenesc in ultima perioada! Artistul a trait emotii duble inainte de a pleca la Survivor Romania. Acesta a fost extrem de fericit cand a aflat ca va deveni si unchi, atunci cand sora sa, Ileana, si-a anuntat familia ca este insarcinata.

"Inca de cand am aflat si vestea Ilenei, a surorii lui, tot timpul zicea ca abia asteapta sa-l rasfete si noi nu stiam ca eu sunt insarcinata atunci cand am aflat  de ea si se bucura foarte tare! Zicea ca abia asteapta si cred ca va fi tatal pe care oricine si-l doreste!", a spus Daniela.

Ileana Sterp, sora cea mare a lui Culita a dat si ea vestea cea mare ca asteapta un bebelus in urma cu aproximativ doua luni. Aceasta traieste o frumoasa poveste de iubire alaturi de sotul ei si isi doreau enorm sa devina parinti.

"Mi-s tare dragi copilașii! Abia aștept sa aduc pe lume minunea pe care Dumnezeu a zămislit-o în pântecele mele. Sunt veșnic mulțumitoare Lui Dumnezeu pentru minunatele daruri și binecuvântări din viața mea", a scris Ileana, sora lui Culita pe pagina sa de socializare, in urma cu doua luni.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Daniela, iubita lui Culita Sterp, primele declaratii din culisele relatiei lor! Cum a reactionat artistul cand a aflat ca va fi tata! "Cred ca va fi un tata foarte bun!"

Culita Sterp va face fata cu brio la Survivor Romania

Faimosul Culiță Sterp crede că tocmai copilăria petrecută în natură și ambiția uriașă de care da dovadă vor fi armele lui în competiția “Survivor România”. 

Obișnuit cu lipsurile materiale încă de mic, dar și cu dragoste necondiționată din partea mamei, modestia este cuvântul care pare să-l caracterizeze pe Culita Sterp, Faimosul de la “Survivor România”.

Celebritatea nu i-a schimbat valorile morale, dimpotrivă, iar Culiță a mărturisit că gestionează perfect și ține într-un echilibru ideal balanța între faimă și realitate. 

În cadrul competiției, Culita Sterp pare să se descurce excelent, inca de la primele editii acesta a dat dovadă de o îndemânare de exceptie care a adus puncte echipei sale. Insa acesta mai are multe de demonstrat in cadrul show-ului, deoarece evoluția lui abia a început în Republica Dominicană.