Familia lui Florin, tânărul care și-a pierdut viața chiar de ziua lui, rupe tăcerea. Care a fost cauza accidentului de la Constanța: ,,Nu obișnuia să meargă cu viteză”

Author: Diana Bostan

Florin a murit într-un accident rutier chiar de ziua lui

Sursa: Facebook

Familia lui Florin, tânărul care s-a stins din viață într-un accident rutier în apropiere de Constanța, a făcut primele declarații cu privire la această tragedie.

Vestea că Florin s-a stins din viață a căzut ca un trăsnet peste familia și apropiații acestuia. Tânărul și-a sărbătorit ziua numelui într-un club, acolo unde ar fi consumat și alcool, iar apoi s-ar fi urcat la volanul mașinii. În drum spre casă, tânărul ar fi pierdut controlul autoturismului și s-a izbit într-un stâlp, impactul fiind unul fatal.

Ce spun rudele băiatului decedat în accidentul de la Constanța

Florin ieșise în oraș cu prietenii pentru a sărbători, consumând câteva pahare de băuturi alcoolice. Cu toate acestea, a decis să se urce la volan, ignorând cu desăvârșire pericolele asociate acestui gest. Această decizie s-a dovedit a fi fatală, aducând consecințe tragice nu doar pentru el, ci și pentru cei dragi lui.

Citește și: El este Florin, tânărul care s-a stins din viață chiar de ziua lui. Băiatul a fost aruncat din mașină după ce a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp

Familia lui Florin se află într-o stare de șoc profund, fiind loviți de tragedia care a pus capăt prematur vieții tânărului de 21 de ani. Nimeni nu și-a imaginat că viața lui Florin s-ar putea încheia într-un accident rutier. O rudă apropiată a tânărului a făcut declarații publice despre această tragedie, subliniind faptul că Florin nu era un adept al vitezei și că acest aspect nu ar fi putut fi cauza incidentului.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Mai mult decât atât, aceeași rudă a menționat că oboseala ar fi fost factorul principal care a contribuit la producerea accidentului.

”Probabil era obosit, a pierdut controlul, a intrat în stâlp şi de aici în porţi. Nu obișnuia să meargă viteză, dar probabil se grăbea.

Şi la ora 05.00, probabil îl furase somnul”, a transmis o rudă pentru observatornews.

Florin a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp

În primele ore ale dimineții, după o noapte de petrecere și alcool, Florin s-a aventurat la volan și a apăsat pedala de accelerație fără să-și dea seama de consecințele sale. Înfricoșătoarele imagini surprinse de o cameră de supraveghere arată cum mașina gonea cu viteză, intră pe contrasens și distruge totul în calea sa.

Citește și: Ce a apărut în locul în care Mădălin Păduran și-a pierdut viața în urmă cu două săptămâni. Motivul pentru care fotografiile cu tânărul în vârstă de 23 de ani au fost mistuite de flăcări

Potrivit  observatornews, tânărul se deplasa dinspre Mihai Viteazu către Constanța, iar într-o curbă periculoasă a pierdut controlul volanului, intrând într-un stâlp de electricitate.

Coloana de beton a fost prăbușită la pământ, iar mașina, în urma impactului deosebit de violent, s-a rostogolit de mai multe ori.

În urma accidentului de proporții, tânărul a fost aruncat cu forța din mașină la câțiva metri distanță, subliniind gravitatea impactului și amploarea tragediei care a avut loc. Din nefericire, impactul a fost atât de violent, încât medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul.

 


În ediția de vineri, 17 mai, Cosmin i-a făcut o surprinză neașteptată Ștefaniei. Concurenta a rămas plăcut surprinsă de gestul tânărului.