Familia lui Theo Rose s-a mărit din nou! Artista a dezvăluit cine este noul membru: ''I-am pus numele''

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 13 mai 2024, 00:25
Cadoul cu care a fost surprinsă Theo Rose de ziua ei
Sursa: Facebook Theo Rose

Theo Rose a adăugat un nou membru în familia ei, la nici măcar două luni de la nașterea primului ei copil, Sasha.

Theo Rose are o relație foarte specială cu admiratorii ei de pe rețelele de socializare, iar în urmă cu puțin timp, aceasta i-a anunțat că familia ei frumoasă s-a mărit, iar membrul ce le-a completat fericirea a fost unul surpriză.

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian plutesc de fericire! „Unul lângă altul în viață și în sărbătoare”. Cei doi și-au sărbătorit zilele de naștere

Cadoul cu care a fost surprinsă Theo Rose

Theo Rose a fost surprinsă cu un nou membru al familiei, pe care aceasta l-a primit cadou în urmă cu doar câteva ore. Surpriza ce a emoționat-o pe artistă a venit din partea finilor ei, ce i-au plănuit cadoul perfect pentru ea, după ce au realizat ce mamă bună este pentru băiețelul ei, Sasha.

Finii artistei i-au luat o pisică specială, ce face parte dintr-o rasă pe care nu toți oamenii o apreciază, mai exact o pisică Sfinx, adică rasa de pisică care nu are păr. 

Motivul pentru care finii artistei au decis să opteze pentru o pisică fără păr este Sasha, ce s-ar putea îmbolnăvi foarte tare în situația în care ar respira aerul, alături de părul acesteia. Deși a primit pisica în urmă cu puțin timp, aceasta a decis deja ce nume să îi pună, mai exact Sushi, nume care să fie apropiat de numele băiețelului ei, Sasha.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Am primit un cadou mai cu întârziere, nu sunteți pregătiți. Șobolanca asta este- cum credeți că i-am pus numele?- Sushi, ca să fie prietena lui Sasha.

Finii mei s-au ocupat și mi-au făcut o surpriză, și eu când am văzut-o m-a luat cu leșin, de drag, nu de altceva. Tremura un pic, dar mi-a fost milă de ea dar i-am zis că eu acum o s-o iubesc mult și ea acum a ajuns acasă la noi, de acum asta e casa ei. Pupă mama pe ea.”,  a

spus Theo Rose în mediul online, relatează wowbiz.ro.

Citește și: „La mulți ani, tati!”. Fotografii rare cu Theo Rose și Anghel Damian de ziua lui! Actorul împlinește astăzi 32 de ani

Theo Rose era să fie păcălită de unul dintre paznicii din Piața Victoriei

Theo Rose știe cât de importantă este conectarea cu fanii lor, iar aceasta le povestește toate experiențele prin care trece, fie că acestea sunt bune sau nu. Artista le-a povestit admiratorilor ei cum era să fir păcălită de unul dintre paznicii din Piața Victoriei, din București. Pentru doar 30 de minute de parcare, aceasta ar fi trebuit să plătească aproximativ 150 de lei.

„Am parcat aici la Victoriei, în parcarea asta mare. Vine domnul la care trebuie să plătești. Deschid geamul și mă întreabă cât vreau să stau aici. I-am zis că jumătate de oră. Mi-a zis că mă costă 147 de lei. Mă uit la el și îl intreb… Un milion jumate’? De ce? Și mi-a zis că atât costă jumătate de oră. Adică 15 lei, vreți să spuneți, poate ați greșit. Adică 14 lei și 70 de bani. Nu, el insista că 147 de lei. Dar de ce atât de mult? Și îmi zice că suntem și noi aici în Piața Victoriei, uite avem acolo Guvernul. Da’ ce e guvernu’ ăsta? Burj Kalifa, ce e de trebuie să platesc un milion jumate’ pe jumătate de oră? Îmi zice, ‘nu domnișoară că atât costă’. Nu plătesc eu un milion jumate, nu-mi trebuie mie. La final mi-a zis că nu costă atât, că nu-mi ia nimic, că mă știe de pe Tik-Tok,”, a povestit Theo Rose pe Tik Tok, potrivit cancan.ro.

Citește și: „Am avut palpitații când s-a înecat cu laptele”. Theo Rose a trecut prin momente grele din cauza fiului ei