Familia Luizei Melencu zâmbeşte din nou, la aproape un an de la dispariţia fetei! Vestea care le-a adus tuturor lacrimi de bucurie

Author: O.P.

La aproape un an de la dispariţia Luizei Melencu, rudele fetei au primit o veste care le-a adus lacrimi de bucurie!

A apărut soarele şi pe strada familiei fetei, la aproape un an de când Luiza Melencu a fost dată dispărută şi ulterior, anchetatorii au concluzionat că a fost ucisă de Gheorghe Dincă, deşi acesta din urmă nu a mai recunoscut crima.

În aşteptarea unei minuni în cazul Luizei, mama fetei, Monica, a avut parte de o veste emoţionantă, doar că, din partea fiicei sale mai mari.

Citeste si: Gheorghe Dinca le-a desenat pe Alexandra si pe Luiza. Ce le-a atras atentia anchetatorilor la portretele victimelor

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Sora Luizei Melencu a născut un băieţel!

Informaţia a fost făcută publică după ce micuţul a fost fotografiat în braţele tatălui său, Florin. Ionelia, sora Luizei Melencu, mai are un băiat. 

Sarcina a fost una cu probleme. La jumătatea lunii ianuarie, Ionelia a ajuns la spital după ce a acuzat stări de rău. Tânăra a rămas atunci internată în unitatea spitalicească vreme de mai multe zile, conform bzc.ro.

Citeste si: ULTIMA ORA! Acum s-a aflat! Ce scrie în certificatul de deces al Cristinei Țopescu

Mama Luizei Melencu, la capătul puterilor

Monica Melencu speră refuză să creadă că fiica ei este moartă! „În ochii mei, nu e nimeni care să-ți egaleze frumusețea, niciun cuvânt care să descrie cât însemni tu pentru mine, nimic care m-ar putea face să te iubesc mai puțin.

Orice vârstă ai avea, pentru mine o să fii mereu fetița mea!”, a scris Monica Melencu.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.