Familia Maxer, disperata! Andreas, fiul lor, dus de urgenta la spital!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:23

Deea si Dinu Maxer au trait clipe de groaza, caci micutul lor, Andreas, s-a imbolnavit subit la numai doua zile dupa ce l-au dus la gradinita. Fiul sotilor Maxer a contactat un virus si s-a imbolnavit rapid. Micutul a facut febra si abia putea respira. Deea si Dinu au intrat in panica si l-au dus de urgenta la spital. «Medicii ne-au spus ca are laringita. Abia respira saracutul. Insa a fost tinut sub tratament, iar boala a recidivat. A fost cateva zile de cosmar. Nu vreau sa-l mai scap din ochi nicio secunda», a declarat Deea Maxer, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Deea si Dinu Maxer au trait clipe de groaza, caci micutul lor, Andreas, s-a imbolnavit subit la numai doua zile dupa ce l-au dus la gradinita.

Fiul sotilor Maxer a contactat un virus si s-a imbolnavit rapid. Micutul a facut febra si abia putea respira. Deea si Dinu au intrat in panica si l-au dus de urgenta la spital.

«Medicii ne-au spus ca are laringita.
Abia respira saracutul. Insa a fost tinut sub tratament. Acum e bine, si-a revenit. Au fost cateva zile de cosmar.  Nu vreau sa-l mai scap din ochi nicio secunda. Momentan renuntam la gradinita. O sa-l inscriu in primavara anului viitor»

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.