„Familia noastră s-a mărit. Am fost binecuvântați”. Georgiana Lobonț este în culmea fericirii. Dezvăluirile emoționante ale artistei

Author: Andreea Buinoschi

În urmă cu patru ani, în a doua zi de Paște, Georgiana Lobonț a adus pe lume cel de-al doilea copil,

Sursa: Instagram

Georgiana Lobonț nu are nici măcar acum, de Paște, pauză de la scenă, dar acest lucru nu a împiedicat-o din a se gândi la familie și la cât este de nerecunoscătoare pentru persoanele pe care le are lângă ea.

Georgiana Lobonț are o familie minunată, pe care o iubește mai mult decât orice. Sărbătorile, fără doar și poate, sunt cele mai fericite, deoarece are toate persoanele dragi aproape și îi mulțumește mereu lui Dumnezeu pentru ceea ce i-a oferit.

Paștele are o însemnătate aparte pentru Georgiana Lobonț

Georgiana Lobonț este o femeie credincioasă, iar Paștele este special pentru ea nu doar pentru că este despre învierea lui Iisus Hristos, dar și pentru că este legat de nașterea unuia dintre copiii ei.

Mai exact, în urmă cu patru ani, în a doua zi de Paște, Georgiana Lobonț a adus pe lume cel de-al doilea copil, pe fiica ei. Aceasta își aduce aminte perfect ceea ce a trăit atunci, iar faptul că fiica ei s-a născut în zi de sărbătoare reprezintă o bucurie și mai mare.

„Cel mai special Paște a fost în anul în care a venit pe lume fiica noastră, Irinuca.

Ea s-a născut pe 29 aprilie, fix în a doua zi de Paște, în 2019.

Citește și: Destinația exotică pe care Georgiana Lobonț a ales-o pentru vacanță: „Absolut superb acest loc”. Primele poze cu artista din mijlocul insulei

La Înviere și prima zi de Paște, eram cu burta mare, aveam și contracții, eram cu sufletul la gură. Știam că urmează să se întâmplă, numai că termenul de naștere era pe 5 mai, dar Irinuca s-a grăbit și a venit pe lume în a doua zi de Paște, undeva pe

la ora 15.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Atunci, a fost cel mai frumos Paște pentru noi, pentru că familia noastră s-a mărit și pentru că am fost binecuvântați cu o fetiță, pe lângă băiețelul nostru, Eduard”, a povestit artista, conform wowbiz.ro.

Georgiana Lobonț, surpriză de proporții din partea fanilor

Georgiana Lobonț a avut parte de o surpriză extrem de frumoasă din partea fanilor, chiar de ziua ei de naștere, în Germania. Artista a susținut un concert peste hotare și, când a ajuns la destinație, a fost așteptată cu cadouri din partea fanilor.

Aceasta le-a primit în timp ce i se cânta „La mulți ani!”, iar momentul a fost postat pe rețelele de socializare.

Georgiana Lobonț și-a serbat cea de-a 29-a zi de naștere făcând ceea ce îi place: pe scenă.

Citește și: După ce Georgiana Lobonț l-a acuzat că a vorbit prea mult despre căsnicia sa, Armin Nicoară și Claudia Puican se apără: „Ea s-a luat de mine că de ce am ieșit în presă”

Artista se declară extrem de fericită, deoarece lucrurile merg foarte bine pentru ea atât pe plan personal, cât și pe plan profesional, iar iubirea pe care o primește din partea familiei și din partea fanilor îi încarcă bateriile și

o ajută să facă totul și cu mai mult drag.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?