Familia Raisei, fetița ucisă în Dolj, se pregătește de înmormântare! Părinții copilei sunt sfâșiați de durere: „Am vrut să o îmbrac în mireasă, dar nu mi-a căzut bine”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 30 mai 2024, 22:02

Părinții Raisei au o durere imensă în suflete, după moartea ei

Sursa: IPJ Dolj; Gândul

După ce, cu două zile în urmă, a fost găsită fără suflare într-o râpă din localitatea Breasta, județul Dolj, Raisa a fost ridicată de la morgă de părinții ei.

Raisa, fetița de doi ani și cinci luni găsită decedată pe un teren plin de buruieni, aflat la 400 de metri de casă, a fost ucisă de verișorul ei, în vârstă de 15 ani, după ce micuța i-ar fi cerut o bucată de pâine.

Mama Raisei face declarații tulburătoare

După tragedia care le-a schimbat radical viețile, părinții micuței au fost să-i ridice trupul neînsuflețit de la morgă, iar acum se pregătesc să o conducă pe ultimul drum.

Mama și tatăl copilei sunt, și acum, șocați de tragedia care i s-a putut întâmpla acesteia, la o vârstă atât de fragedă.

În aceste momente, mamei Raisei îi este foarte greu să accepte că micuța a fost ucisă într-un mod atât de brutal și că, în loc să se bucure de ea, face ultimele pregătiri pentru a o înmormânta. Cel mai greu moment pentru femeie a fost atunci când a trebuit să cumpere hainele în care micuța va fi îngropată.

Citește și: „Eu am găsit-o în groapă”. Tatăl adolescentului care a ucis-o pe Raisa a rupt tăcerea. Ce spune bărbatul despre un posibil complice

Potrivit Gândul.ro, aceasta a povestit, cu o imensă durere în suflet, ce vestimentație i-a pregătit Raisei pentru înmormântare: „I-am luat niște lucruri, i-am luat o rochiță albă. Am vrut să o îmbrac în mireasă, dar nu mi-a căzut mie bine, i-am luat ce mi-a plăcut și să știu fata că e îmbrăcată cum mi-a plăcut.

I-am luat săndăluțe, i-am luat chiloței, am luat tot ce-i trebuie la un copil. În loc să-mi îmbrac copilul de viu, mi-l îmbrac de mort”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

De ce a fost Raisa ucisă de verișorul ei

Micuța Raisa și-a găsit sfârșitul într-un mod de-a dreptul înfiorător, iar călău i-a fost chiar verișorul ei, care a recurs la acest gest dintr-un motiv de necrezut.

Tânărul, în vârstă de 15 ani, a declarat, la audieri, că totul a pornit de la faptul că fetița i-a cerut o bucată de pâine, iar mătușa lor a insistat să-i dea și ei, ceea ce l-a fi enervat, întrucât nu îi place să împartă.

Citește și: Raisa ar fi fost ucisă pentru o bucată de pâine. Verișorul copilei a avut un exces de furie în momentul în care a fost nevoit să-și împartă hrana

„Raisa a văzut că mănâncă el pâine și a cerut și am strigat la băiat: «Mutule, dă-i fetii o bucată de pâine!». El o ține pe a lui că i-a dat pâine și nu a văzut unde s-a dus și pe unde a luat-o fata”, a povestit

Monica Stan, mătușa celor doi copii, citată de antena3.ro.