Familia Raisei, fetița ucisă pe o trecere de pietoni din Capitală, refuză banii de înmormântare de la polițistul vinovat:”Noi avem nevoie de copilul nostru”

Autor: Madalina Maftei

Familia Raisei, fetița ucisă pe o trecere de pietoni din Capitală, refuză banii de înmormântare de la polițistul vinovat

Familia fetiței care a fost omorâtă pe o trecere de pietoni din București refuză banii de înmormântare de la polițistul vinovat. Mama Raisei, Liliana, a declarat că singurul lucru de care are nevoie este copilul ei.

Familia fetei ucise pe trecerea de pietoni de pe bulevardul Laminorului din București refuză banii de înmormântare de la polițistul care le-a făcut atâta rău. Mama copilei, Liliana, a declarat că singurul lucru de care are nevoie în aceste momente este fiica ei, însă nimic nu o poate aduce înapoi, potrivit spynews.ro.

Familia Raisei, fetița ucisă pe o trecere de pietoni din Capitală, refuză banii de înmormântare de la polițistul vinovat

Polițistul de 27 de ani vinovat de moartea Raisei le-a trimis o scrisoare părinților îndurerați, iar în aceasta a precizat că se angajează să le ofere bani de înmormântare. Potrivit sursei citate, mama fetei a declarat că nu acceptă ajutorul.

Mama îndurerată a mărturisit că foarte mulți oameni i-au ajutat și le mulțumește. Femeia refuză ajutorul finaniciar din partea polițistului care le-a omorât fata, iar singurul lucru de care au nevoie în aceste momente este copilul lor pe care nimeni nu-l mai poate aduce înapoi.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”A fost atât de multă lume, oameni pe care nici măcar nu-i cunoșteam, care ne-a oferit de toate, au venit și cu dulciuri, și cu ceai, bani și de toate.

Noi nu avem nevoie. Le mulțumesc tututor, vă dați seama, e un ajutor până la urmă, dar nu avem nevoie. Noi avem nevoie de altceva, de copilul nostru, dar nimeni nu îl poate aduce înapoi”, a povestit mama Raisei, în cadrul emisiunii Acces Direct.

Părinții Raisei sunt devastați de durere

Familia Raisei trece prin momente extrem de grele, tot ce au nevoie este copilul lor.

Părinții devastați de durere au refuzat ajutorul polițistului care le-a ucis fata, iar gândul le stă doar la fetița care acum a trecut în neființă. 

Chiar dacă este mic, fratele Raisei întreabă încontinuu de sora lui, iar părinții nu știu cum să-i spună că surioara lui nu se mai întoarce niciodată.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.