Familia regală din Marea Britanie este în doliu. Medicii nu au mai putut face nimic și au declarat decesul: „Nimeni nu se aștepta”

Autor: Diana Bostan

Thomas Kingston, soțul lui Lady Gabriella Windsor, a decedat

Sursa: Profimedia

Familia regală din Marea Britanie trece prin momente dificile. Thomas Kingston, ginerele prințului și prințesei Michael de Kent, a decedat.

Familia regală din Marea Britanie se confruntă cu pierderea ginerelui prințului și prințesei Michael de Kent, Thomas Kingston. Vestea tragică a decesului a șocat membrii regali, Thomas Kingston fiind declarat decedat marți, 26 februarie 2024, în jurul orei 18:00. Potrivit presei din Marea Britanie, moartea lui Kingston a lăsat un gol imens în inimile celor apropiați.

Soțul lui Lady Gabriella Windsor, Thomas Kingston, a decedat

O veste tristă a luat prin surprindere familia regală din Marea Britanie. Thomas Kingston, soțul Lady Gabriella Windsor, a fost găsit fără suflare în locuința sa din Gloucestershire, la vârsta de 45 de ani. Eforturile medicilor de a-l salva au fost în zadar, iar decesul său a fost confirmat la fața locului.

Ancheta privind circumstanțele acestei tragedii este încă în desfășurare, însă la momentul actual nu au fost identificate elemente suspecte sau alte părți implicate.

Thomas Kingston a fost cunoscut ca un fost negociator pentru ostatici, aducând cu sine o reputație și experiență remarcabilă.

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry, în mijlocul unei noi dispute regale: De ce riscă cei doi să rămână fără titluri

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Căsătorit cu Lady Gabriella Windsor timp de patru ani, cuplul a trăit în lumina reflectoarelor, iar decesul lui Kingston lasă un gol în lumea regală și în viața soției sale. Familia regală britanică și publicul sunt șocați de această pierdere tragică.

Cuplul regal a participat la un eveniment de Ziua Îndrăgostiților

Într-o atmosferă de romantism și eleganță, Lady Gabriella Windsor și soțul ei, Thomas Kingston, au fost prezenți la un eveniment deosebit de Ziua Îndrăgostiților, desfășurat pe 14 februarie 2024.

Regina Camilla a onorat și ea cu prezența acest moment special, contribuind la strălucirea și prestigiul serii. Participarea cuplului la acest eveniment a adus un plus de farmec și importanță, iar acum, în urma tragicului deces al lui Thomas Kingston, amintirea acelei serate devine și mai prețioasă.

”Regele și Regina au fost informați de moartea lui Thomas și sunt alături de prințul și prințesa Michael de Kent și de toți cei l-au cunoscut, deplângând pierderea unui îndrăgit membru al familiei.

În special, Maiestățile sale le trimite gânduri bune și se roagă pentru Gabriella și toată familia Kingston”,  a transmis un purtător de cuvânt al Regelui Charles pentru  independent.co.uk. și preluat de playtech.ro.

Citește și: Prințul Harry, primele declarații după ce a aflat că Regele Charles are cancer: „Mă vor duce înapoi în Marea Britanie”

Un bun prieten al cuplului a mărturisit că a fost profund afectat de vestea morții lui Thomas Kingston, exprimându-și șocul și tristețea. Este absolut șocant. Nimeni nu se aștepta. Nu pot să înțeleg ce s-a întâmplat”.