Familia Sterp s-a mărit! Noul membru al familiei nu e pe placul Mamei Geta. Cum a reacționat mama lui Culiță când l-a văzut acasă: "Îmi trebuie mie, mă?"

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 02 sep 2023, 02:05

Mama Geta a fost luată prin surprindere de Iancu și Denisa. Cei doi tineri i-au făcut cunoștință cu noul membru al familiei. Iată cum a reacționat mama fraților Sterp!

Iancu și iubita sa, Denisa Coțolan, au decis că este momentul să aibă un nou membru în familie, așa că nu au stat mult pe gânduri și au trecut la fapte. 

Citește și: "No, vedeți cum râde de mine?" Getuța Sterp l-a pus la punct pe soțul ei chiar în mașină după ce bărbatul i-a pus cea mai tare porecla

Familia Sterp s-a mărit! Noul membru al familiei nu e pe placul Mamei Geta. Cum a reacționat mama lui Culiță când l-a văzut acasă

Familia Sterp s-a mărit, însă nu cu orice fel de membru, ci un patruped blănos. Iancu Sterp și-a dorit să-și extindă familia, astfel, tnărul a ales să adopte un cățeluș alb și micuț.

Înainte să-l aducă acasă, Iancu a avertizat-o pe mama Geta, dar aceasta nu a fost foarte încântată să aibă un patruped în curte.

Citește și: Culiță Sterp și Getuța Sterp, mesaje dureroase la un an de la moartea lui Ion Șmecherul: "Ioane, dragă, ai fost un om tare bun!"

Mama Geta:  „Îmi aduci cadou de Moș Nicolae câini pe capul meu. Câini îmi trebuie mie, mă?”

Iancu Sterp:  „E de rasă”

Mama Geta:  „Am mai avut din ăla de rasă și s-a dus la oi și le-a mâncat”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Iancu Sterp:  „Nu că ăsta e dresat”, a încercat vedeta să își liniștească mama.

Iancu și Denisa Coțolan au apelat la ajutorul unui prieten, care crește cățeluși de toate vârstele. Acolo, fratele lui Culiță Sterp a descoperit o mulțime de pui de ciobănesc, dar dintre toți, fiul cel mic al mamei Geta a ales un pui care i-a atras cel mai tare atenția.

În momentul în care mama Geta a făcut cunoștință cu noul membru al familiei, Iancu și Denisa au fost alături de Culiță. În plus, manelistul l-a adus cu el și pe micuțul Milan, spre bucuria tuturor.

Citește și: Culiță Sterp și-a făcut bagajele și a plecat de acasă. Imaginile care au rupt inimile fanilor

Iancu Sterp:  „Am venit la Mama Geta cu Milan, cu Culiță, cu Haiduc.”

Culiță Sterp:  „N-am băgat pe filmare că ne-a înjurat(Mama Geta) că am intrat cu câinele în casă.”

Mama Geta:  „Dar nu vă înjur, mă bucur că suntem toți sănătoși”,  a fost dialogul savuros dintre cei trei.