Familiile Valentinei Florea si Karinei sunt impietrite de durere! A fost ultima noapte de priveghi pentru multe dintre victimele incendiului din Colectiv!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 00:30

Tanara de numai 28 de ani a carei soarta a fost pecetluita in infernul numit “Colectiv”.

Si-a lasat doi parinti acasa, indurerati  care, probabil, se vor intreba mult timp de acum inainte de ce viata le-a luat cea mai de pret floare, pe fiica lor!

Zeci de prieteni au aprins o lumanare la capataiul fetei care urma sa se casatoreasca anul viitor. Acum, insa, Valentina va fi mireasa in Ceruri! De acolo isi va veghea parintii, colegii, prietenii. Astazi, Valentina va fi condusa pe ultimul drum.

A fost noapte de priveghi si la Campina. Sicriul tinerei  Karina a fost aseara inconjurat de flori si  lumanari. Fata avea doar 24 de ani si o viata intreaga  inainte. Familia ei este impietrita de durere.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu doar familia i-a fost alaturi

Karinei. Sute de localnici din Campina au venit la priveghi  cu flori si lumanari. Astazi, tanara va fi condusa pe ultimul drum.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.