Fanfara Ciocarlia, concert de SENZATIE in America

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 12 oct 2020, 18:10

Nici nu va trece prin cap ce muzica au ascultat americanii la radio intr-una dintre zilele trecute! Va spunem doar atat! E o formatie romaneasca si a fost invitata intr-un studio in care au calcat trupe importante din intreaga lume.

Masca i-au lasat romanasii nostri pe jurnalistii americani, dupa ce au concertat in studioul postului national de radio din Statele Unite si i-au incantat cu trompetele si versurile din cantecele noastre. Si nu s-au oprit aici! Au incercat si cateva acorduri din filmele de actiune.

Nu degeaba este recunoscuta Fanfara Ciocarlia drept cea mai cea din toata lumea. Uimiti de recitalul Fanfarei din Zece Prajini, jurnalistii au tinut sa-i laude pe site-ul postului lor de radio.

Artistii romani au facut spectacol si cu o saptamana inainte, la decernarea premiului Nobel pentru Pace. Inca de atunci i-au observat jurnalistii!

##VIDEO102613##

Cu zambetul pe buze si plini de energie, cei 12 membri ai fanfarei au facut furori! Parca nu se puteau opri din cantat! Recitalurile live din acest mini-studio fac parte dintr-un concept celebru al postului de radio. Pare o provocare pentru artistii invitati sa concerteze aici, mai ales daca sunt in numar mare precum cei din Fanfara Ciocarlia!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Suzanne

Vega, trupa Afro Blue, Lily and Madeleine sunt doar cateva formatii care au acceptat aceasta provocare. Lautarii nostri s-au simtit ca la ei acasa in studioul american, asa ca, la final, au tinut sa le multumeasca. In urma cu 18 ani, lautarii care acum fac senzatie pe marile scene ale lumii erau descoperiti de un inginer de sunet din Germania, care a si calculat faptul ca muzicienii au ajuns la performante incredibile.
La aproximativ 200 de batai pe minut au reusit sa ajunga artistii din Zece Prajini!

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.