Fanii lui Jador au fost în lacrimi la unul dintre concertele sale

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 18 mar 2024, 00:15
Fanii lui Jador au fost în lacrimi la unul dintre concertele sale
Sursa: Facebook JADOR

Jador a împărtășit cu fanii problemele sale de sănătate după ce a ajuns pe patul de spital, iar fanii au ajuns în lacrimi.

După câteva zile de când Jador le-a spus fanilor săi că starea lui de sănătate nu este una bună și este nevoit să se retragă din muzică, artistul a avut un concert unde fanii săi aveau ochii în lacrimi.

Citește și: Mesajul pe care iubita lui Jador i l-a transmis acestuia după spitalizare „Eu voi fi acolo lângă tine”

Fanii lui Jador au fost în lacrimi la unul dintre concertele sale

Vestea că Jador se va retrage din muzică le-a frânt inima fanilor săi, iar la ultimul său concert, o tânără din public a izbucnit în lacrimi gândindu-se la această posibilitate. Imaginile în care Jador coboară de pe scenă după ce a observat că fata plânge au făcut înconjurul internetului, iar fanii au fost surprinși de gestul de pare artistul l-a făcut, dar și cuvintele pe care i le-a rostit tinerei.

Femeia a început să plângă din cauza problemelor de sănătate pe care artistul le are, iar Jador a observat supărarea acesteia și a mers la ea, i-a șters lacrimile, a pupat-o pe frunte și i-a spus că este bine, arătând astfel puterea pe care o are în fața bolii. "Dumnezeu zice să nu ne facem griji de ziua de mâine, că are El grijă de ea! Are El grijă de pasările cerului, dar de noi, care ne-a creat din iubire pură de lumină!", a adăugat Jador în dreptul pozelor ce au auns virale pe internet, conform

wowbiz.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Jador, anunț important după ce a spus că se retrage din muzică! Artistul are grave probleme de sănătate: „Eu îmi țin cuvântul”

Jador este suspect de cancer la colon

Problemele de sănătate cu care se luptă Jador par să fie mai grave după ce acesta a pus pe pagina sa de Instagram poze de pe patul de spital, anunțându-și retragerea din muzică, iar fratele

acestuia a spus că este posibil ca artistul să aibă o boală incurabilă de care au suferit ambii lor părinți.

„Ultima decizie o ia Dumnezeu, nu omul. Nici fratele meu, nici părinții noștri, nimeni altcineva decât Dumnezeu. Nu pot spune prea muște, fiindcă e vorba despre viața fratelui meu. Nu i-a fost ușor să transmită ce a transmis fanilor săi.  Sigur că familia știa.

Jador e un mare luptător și va face tot ce stă în putință ca să schimbe situația. Însă va trebui să-l ajute și organismul. E posibil să aibă ceva ereditar. Mama și tata au fost amândoi operați de cancer la colon.  Au trecut însă zece ani și amândoi sunt în viață.

Lucru pentru care îi mulțumim în fiecare zi lui Dumnezeu! De aceea, încercăm să ne păstrăm speranța, dar ultima decizie e la Dumnezeu”,  a povestit fratele lui Jador, Răzvan Dumitrache, potrivit playtech.ro

Citește și: „Sper ca Dumnezeu să mă țină în viață”. Anunțul îngrijorător făcut de sora lui Jador, după ce acesta și-a anunțat retragerea din muzică: „O perioadă foarte grea”