Fanii Vivianei Sposub foc și pară pe iubitul finalistei Bravo, ai stil! Celebrities. Gestul lui George Burcea cu care i-a înfuriat pe internauți

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 08 feb 2022, 11:29
Fanii Vivianei Sposub, suparati pe George Burcea
Sursa: Captură KANAL D

Viviana Sposub nu a reusit sa puna mana pe Marele Premiu de la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7, dar a castigat simpatia milioanelor de oameni.

Viviana Sposub a fost marea perdanta din Marea Finala Bravo, ai stil! Celebrities, insa acest lucru a facut-o pe finalista sa isi dea seama ca este cea mai castigata dupa participarea in competitia de stil. Si-a castigat un loc in inimile telespectatorilor care i-au admirat parcursul, ambitia, stapanirea de sine si transformarea totala pana in Marea Finala in ce priveste latura stilistica. Mai mult decat atat, Viviana a declarat ca in perioada imediat urmatoare vor urma cateva proiecte pe care le va dezvalui la momentul oportun. 

Citeste si: Cât a costat, de fapt, rochia pe care Viviana Sposub a purtat-o în Finala Bravo, ai stil! Celebrities

Fanii Vivianei Sposub, suparati pe George Burcea dupa Finala Bravo, ai stil! Celebrities

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In Marea Finala a fost sustinuta de catre nimeni altul decat iubitul ei, George Burcea care a avut un discurs emotionant in platoul Bravo, ai stil! Celebrities despre iubita lui: "Am avut filmare, da am pacalit-o ca am avut filmare. Nu puteam sa lipsesc chiar eu din Marea Finala. Am foarte mari emotii, felicitari tuturor fetelor care sunt acum in Marea Finala, felicitari juriului. Cand am plecat de acasa, m-am gandit ca am nevoie de un speech si ar trebui sa il scriu, insa mi-am dat seama ca nu am nevoie sa il scriu, ci sa il spun.

Daca la inceputul competitiei, Vivianei ii era teama ca va fi prima eliminata, acum e in Finala, daca la inceputul competitiei, Viviana spunea ca mereu nu are timp pentru make-up, pentru haine, pentru momente, a avut timp pentru toate. Daca la inceputul competitiei, creionam Galelei si ne era teama de cum vor primi oamenii momentele noastre, iata ca au primit bine si au contribuit la parcursul ei in Marea Finalei.
Pe Viviana o stiau ca pe micuta prezentatoare din Botosani, astazi o aveti in fata voastra si zic sincer ca aveti un artist complet."
 

Viviana Sposub a pierdut la mustata Marele Premiu Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si: Primele declarații ale Vivianei Sposub după ce a pierdut Marele Premiu la Bravo, ai stil! Celebrities! Ce a spus finalista de pe locul doi cu ochii în lacrimi

Insa, admiratorii Vivianei au fost foarte intrigati de faptul ca atunci cand a fost anuntata castigatoarea, adica pe Ruxi, George Burcea nu a mai venit pe scena sa isi sustina moral iubita dupa infrangere:" Doar eu am anunțat că după anunțarea câștigătoarei, George nu a venit în platou să o felicite pe Viviana?”, „De ce George Burcea, aș fi vrut să știu, de ce nu s-a dus și el să o îmbrățișeze pe Viviana și să-i arate compasiune? Mă gândesc ce era în gândul lui.”