FANTOMA filmata? IMAGINI INFRICOSATOARE surprinse de camerele de supraveghere

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:46

A fost sau nu a fost o fantoma? Aceasta este intrebarea care-i macina de atat amar de vreme pe acesti pe patron si pe cunoscutii sai.

La cei 80 de ani, nea' Victor a vazut multe si tocmai de aceea, e convins ca in imagini apare o pasare, nicidecum silueta stranie a unei femei, insa este contrazis de ceilalti.

Amatori de filme SF, oamenii nu exclud nici o vizita de dincolo, din spatiu. Poate ca o forma extraterestra ar fi venit in Oltenia, ca sa ne observe. Localnicii sustin ca au tras o sperietura sora cu moartea.

Om cu frica de Dumnezeu, patronul s-a hotarat sa-si puna la intrarea in magazin o icoana. Ce-a gasit a doua zi, l-a naucit si mai mult.

Comuna valceana Roesti, pare sa se fi transformat in comuna spanzuratilor. Dupa atatea intamplari, patronul magazinului s-a dus la preot. Cert este ca dupa ce preotul din sat a tinut slujba si a tamaiat locul, fantoma nu si-a mai facut aparitia. Sa fi fugit inapoi in padurea Cotoshmanului, acolo unde exista o legenda?

Se pare ca o banda de haiduci obisnuia sa-i jefuiasca pe bogatii care veneau cu carutele.
Intr-o noapte, prada le-au cazut mai multi nuntasi, iar in urma incaierarii, mireasa ar fi murit. De atunci, sufletul ei bantuie printre copaci si li se arata soferilor in noptile cu luna plina.
##VIDEO84296##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”