FANTOMA SAU TRUCAJ? Fotografia care a starnit controverse pe Facebook

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:19

Exista cu adevarat fantome?

O poza in care se vede in fundal o aparitie stranie a starnit numeroase controverse pe cea mai populara retea de socializare! Imaginea a fost facuta cu telefonul, la un botez, iar ulterior fotograful de ocazie a uploadat-o pe contul lui de Facebook. Mama acestuia a ramas socata cand a vazut fotografia de familie. Femeia, vaduva, in varsta de 50 ani, sustine ca ciudata aparitie este fantoma sotului ei, mort acum 17 ani.


Heather Sewell este convinsa ca fantoma sotului ei decedat a vrut sa asiste la botezul nepoatei, Mia-Bella Kennett. Femeia a declarat ca misterioasa aparitie seama cu raposatul ei sot, Terry Sewell, care s-a sinucis la varsta de 41 de ani. Heather Sewell a declarat ca aparitia fantomatica a sotului ei a tulburat-o. “ Am incercat sa ma conving ca nu e el, dar seamana atat de mult raposatul incat cred ca este el ”, a declarat femeia pentru un cotidian britanic.


Botezul micutei Mia-Bella Kennett, fiica lui Heather Sewell si a decedatului, Terry Sewell, a avut loc in biserica St. Martin din Canterbury, Marea Britanie. Este un lacas de cult vechi si cu traditie, iar pana acum nu au fost raportate apartii misterioase sau fenomene paranormale.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/1-d80a862c3b3f7a515be6c660926f8b6b.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/2-a6cfc064f537f0144c5662a1a436055e.jpg
Sursa foto: dailymail.co.uk