Fantomele au UCIS-o? Adolescenta pasionta de paranormal a MURIT la scurt timp dupa ce a intrat intr-o casa BANTUITA

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 03 oct 2020, 00:55

Christian Faith Benge, o adolescenta in varsta de 16 ani, s-a prabusit din senin in timp ce facea un tur al unei case bantuite.

Tragedie in Ohio, Statele Unite! O comunitate intreaga este in stare de soc dupa ce o tanara in varsta de 16 ani a murit in conditii misterioase in timp ce vizita o casa dintr-un parc de distractii despre care se spune ca ar fi bantuita. Vizitatorii obisnuiesc adesea sa faca un tur al acestei cladiri.

Pentru amuzamentul turistilor, conducerea parcului a hotarat sa fie create special anumite efecte care sa convinga publicul ca locul ar fi bantuit: podele care scartaie, usi care se inchid si se deschid singure, zgomot de pasi, etc.

Unii turisti sunt atat de speriati dupa ce fac un tur al casei incat jura ca acolo e lucru necurat.

Initial s-a crezut ca de vina pentru moartea fetei ar fi un fenomen paranormal, insa presa a aflat mai tarziu ca tanara suferea de o boala de inima. Se pare ca emotiile si suspansul i-au fost fatale! Adolescenta a fost dusa de urgenta la spital dupa ce a lesinat subit, insa medicii nu au mai putut-o salva.
Autoritatile asteapta rezultatul autopsiei.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.