Fara accesorii GSM de top, telefoanele inteligente sunt in pericol

Author: Bogdan Mihai Webeditor: Silviu Bunea
Actualizat: 06 dec 2018, 10:23

Oricat ar fi un om de inteligent, tot exista situatii in viata in care smartphone-ul sau se afla in mare pericol.

Un om inteligent nu isi lasa niciodata telefonul mobil lipsit de protectie. In memoria mobilului se afla stocate date foarte importante fara de care ne-ar fi foarte greu sa tinem legatura cu oameni importanti din viata noastra, cu institutia la care lucram si cu diferiti colaboratori.

Am prieteni care au in memoria mobilului o adevarata arhiva foto pe care nu concep sa o piarda.

Am colege care, cu telefonul au facut poza primului dintisor al copilului sau fotografii facute in prima zi de scoala. Serbari, premieri, gale, rezultate, toate sunt stocate acolo in memoria de elefant a telefonului inteligent.

Telefonul este cel care te trezeste dimineata, el tine loc de ceas de mana si, tot prin intermediul acestui dispozitiv, iti poti accesa e-mailul, in cazul in care astepti un raspuns foarte important sau o informatie pretioasa.

Iata numai o parte dintre motivele care te determina sa cauti si sa cumperi huse Huawei Mate 20 Pro.

In plus, aceste huse sunt foarte fine, atat din punct de vedere tactil, cat si al aspectului.  Pe site-ul oficial al magazinului online de accesorii Brandgsm.ro exista modelele uni, dar si cu imprimeruri variate, menite sa satisfaca orice gusturi. Poti alege huse rosii, bleumarin si negre, dar si imprimate cu inimioare (demonstreaza cat de mult iti iubesti telefonul), cu mingi de fotbal sau catelusi.

La comenzi mai mari de 50 de lei, transportul este gratuit oriunde in tara.

Posesorul grijuliu al unui telefon inteligent comanda cel putin doua-trei huse Huawei Mate 20 Lite

Cele din silicon transparent lasa sa se vada intreaga frumusete a telefonului mobil. Toate husele sunt concepute in asa fel incat telefonul sa fie 100% functional si cand se afla protejat. Accesul la butoane se face cu aceeasi lejeritate ca pe un telefon fara husa de protectie.

Husele din acesta categorie costa 25 de lei si recomand cumparatorilor sa comande cel putin doua astfel de produse deoarece astfel transportul sa fie gratuit, iar telefonul asortat cu tinuta posesorului.

Multe dintre husele din silicon sunt adevarate tablouri, iar producatorii atrag atentia asupra faptului ca smartphone-urile noastre merita tot ce este mai bun si mai frumos.

Dar nu numai husele ofera protectie telefonului nostru. Ganditi-va ca va aflati la volanul masinii personale si va puneti mobilul pe scaunul de langa dumneavoastra, apoi uitai de el si luati un pasager in masina.

Intr-un moment de uitare, intr-o clipa de neatentie, cel care urca in masina se poate aseza pe telefonul pe care il detineti, fiindca nu v-ati interesat sa cumparati accesorii GSM de top

Un suport telefon pentru masina va fereste in mod cert de accidente, fiindca am vazut multi conducatori auto care butoneaza mobilele in timp ce conduc punandu-si viata in pericol si punandu-i in pericol si pe ceilalti conducatori la trafic.

Suportul faciliteaza utilizarea telefonului, cand acest lucru se impune in timpul condusului, fara ca mainile sa fie ridicate de pe volan.

In acesta categorie de produse se gasesc si folii de protectie, cabluri si incarcatoare.

Cumparati produse de top pentru smartphone-urile foarte importante din viata dumneavoastra!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.