Fara precedent! A fost eliminat imediat dupa gala! Cine este concurentul care a parasit competitia ''Puterea dragostei''

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 01 feb 2021, 23:25
Cristina Mihaela Dorobantu, prezentatoarea Puterea dragostei de la Kanal D

Concurentii s-au confruntat ieri cu o situatie fara precedent la Puterea dragostei.

Ei au avut de ales un concurent care sa paraseasca show-ul Puterea dragostei de la Kanal D, in ciuda faptului ca, in mod obisnuit, concurentii parasesc competitia in Gala de duminica.

Concurentii au avut de ales intre Roberto si Ayan, iar in cele din urma, dupa ce toti cei din competitie au votat, Ayan a fost cel care a parasit competitia.

Vizibil dezamagit, Ayan si-a luat la revedere de la cei din casa si si-a facut bagajele.

Roberto a scapat ca prin urechile acului, votul fiind strans.

Ayan ar fi putut sa fie eliminat chiar din Gala de duminica, insa o rasturnare de situatie l-a salvat atunci.

Cum a scapat Ayan de eliminare duminica

Ayan si Andreea au fost nominalizati pentru eliminare in Gala de duminica, insa prezentatoarea show-ului Puterea dragostei de la Kanal D, Cristina Mihaela Dorobantu, a explicat ce s-a petrecut in ultimul timp in casa, asa ca Ayan a fost salvat.

Nu pentru mult timp insa, intrucat in emisiunea de luni, 26 octombrie 2020, el a parasit reality-show-ul.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Dragi concurenți, analizând comportamentul vostru din ultima perioadă, în cadrul competiției, am observat că s-au format anumite coaliții și s-au pus la punct diverse strategii.

Datorită acestui fapt am decis ca în această seară să plece acasă concurentul care se află pe ultimul loc în clasamentul telespectatorilor, cu excepția lui Codruț, care încă nu a avut parte de votul publicului. Prin urmare, concurentul care va pleca în această seară este Dani", a anuntat Cristina Mihaela in Gala de duminica.

Favoritii saptamanii trecute au fost Alexandra Carare si Cristian Marinescu, iar Alexandra a obtinut premiul de 1.500

de euro si si-a protejat casa, motiv pentru care, in cazul in care nu intervenea situatia respectiva, Ayan ar fi plecat acasa. A plecat acum, votat de colegii lui din casa Puterea dragostei.

Alexandra Carare si Cristian Marinescu au fost prieteni, insa acum sunt la cutite. Alexandra Carare a sustinut ca Marinescu s-a dat la ea. Marinescu a fost acuzat, de altfel, de mai multi concurenti de la Puterea dragostei ca e provocator.

Paul si Akebono au parasit competitia descalificati dupa ce si-au pierdut controlul in timpul unei dispute cu Marinescu si au incalcat regulamentul. Akebono a regretat foarte tare ce s-a intamplat.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.