Fara PRECEDENT! Cele doua fete din Caracal, disparute la diferenta de trei luni, UCISE de soferul care le-a luat la ocazie! S-au gasit oase si haine arse...

Autor: O.P.
Actualizat: 01 sep 2020, 23:20

Situație cutremurătoare în cazul Alexandrei și Mihaelei, cele două fete din Caracal care au dispărut fără urmă, după ce au fost luate de un șofer de ocazie.

Vineri dimineață, polițiștii au descins la locuința șoferului, un mecanic auto în vârstă de 65 de ani, bănuit că le-ar fi ucis pe cele două tinere. Cazul este unul parcă desprins din filme.

Prima care a dispărut este Mihaela Luiza Melencu (19 ani), care, pe 14 aprilie, a plecat din casa din comuna Dioști, pentru a scoate bani de la bancomat. Când s-a întors, s-a urcat într-o mașină la ocazie, apoi a dispărut fără urmă.

Citeste si: Fata lui Nicolae Guta e in stare grava, la spital. Doamne, ce suferinta pentru micuta

La trei luni distanță, pe 25 iulie, a dispărut și Alexandra Măceșanu (15 ani), o fată din comuna Dobrosloveni, care s-a întors de la liceul unde învăța – tot cu o mașină de ocazie.

Și ea a dispărut fără urmă.

Conform unor surse din anchetă, punctul comun al celor două dispariții este șoferul.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: E stirea diminetii in Romania! A născut!

Folosindu-se de telefonul performant al Alexandrei, Poliția a ajuns la casa mecanicului auto, unde au găsit oase și haine. Aceleași surse susțin că ar fi vorba despre trei tinere ucise și arse, în butoaie.

Citeste si: Anunt de ultima ora despre Mihai Constantinescu! Ce s-a intamplat cu artistul dupa 70 de zile de coma

 

Taguri: