Farah Zeynep Abdullah, protagonista serialului “Vinovați de iubire”, aniversare cu peripeții! Iată câți ani a împlinit celebra actriță și cum și-a sărbătorit ziua de naștere

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 sep 2024, 19:28
video Foto(5)

Farah Zeynep Abdullah, care joacă rolul Inci în serialul “Vinovați de iubire”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost sărbătorită renumita actriță de ziua sa de naștere!

Farah Zeynep Abdullah este considerată o adevărată revelație a cinematografiei turcești deoarece în cei peste zece ani de activitate pe platourile de filmare a fascinat publicul cu rolurile sale magistral interpretate în producții de excepție și s-a afirmat datorită talentului desăvârșit și al carismei sale captivante. Frumoasa actriță își surprinde în continuare fanii cu aparițiile sale atât pe micile ecrane, cât și în mediul online.

Farah Zeynep Abdullah, eroina serialului “Vinovați de iubire”, aniversare cu peripeții

Publicul din România a cunoscut-o pe carismatica Farah Zeynep Abdullah încă din anul 2014, când a jucat în serialul Trădarea, în rolul Aylin, apoi a revenit la Kanal D, în producția În dragoste și în război, cu rolul Sura, în serialul Kosem, în care a dat viață Prințesei Farya și de curând a revenit cu un nou rol de excepție în producția Vinovați de iubire, în care a jucat tot rolul principal și care i-a adus un succes răsunător.

Citește și: Farah Zeynep Abdullah, protagonista serialului “Vinovați de iubire”, schimbare uluitoare de look! Iată cum arată în prezent celebra actriță 

Pe 17 august 2024, Farah Zeynep Abdullah a împlinit frumoasa vârstă de 35 de ani și a petrecut alături de familie și de câțiva prieteni apropiați. Îndrăgita actriță a publicat câteva imagini de senzație pe contul ei de Instagram, spre marea încântare a urmăritorilor săi, care au savurat fiecare ipostază în care aceasta și-a făcut apariția.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Farah Zeynep Abdullah, ascensiune spectaculoasă pe plan profesional

Născută în 1989, în Istanbul, Farah Zeynep Abdullah a crescut într-o familie înstărită, cu origini mixte, bosniace din partea mamei sale și irakiene din partea tatălui. La vârsta de 18 ani, Farah a plecat împreună cu părinții săi în Londra, unde au locuit câțiva ani. Aici, tânăra a urmat Facultatea de Teatru din cadrul Universității Kent, pe care însă a fost nevoită să o întrerupă, în 2010, deoarece a fost selectată în cadrul unui casting, să joace în producția Trădarea, în rolul Aylin.

Citește și: INTERVIU: Farah Zeynep Abdullah, despre serialul "Vinovati de iubire". Ce spune actrița despre İnci, personajul pe care îl interpretează: "Nu avem multe în comun..."

Farah Zeynep Abdullah a cucerit publicul din Turcia cu talentul ei încă de la primele roluri jucate pe micile ecrane și a primit din ce în ce mai multe propuneri de a juca în noi proiecte de excepție.

Unul dintre cele mai recente roluri jucate este cel din serialul Vinovați de iubire, în care a dat viață personajului principal, Inci, o tânără marcată de traumele petrecute în copilărie. Nu pierdeți noi episoade pline de emoții si dramatism din serialul Vinovați de iubire, joi si vineri, de la ora 23:00, la Kanal D!

 

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.